Joaquín Prat i la seva mare.

La mare de Joaquín Prat, muda per l'íntima confessió que ha fet el seu fill

Joaquín Prat no ha tingut cap mena de problema per explicar un detall de la seva faceta privada

Joaquín Prat ens té acostumats a dir tot allò que pensa per televisió sense problema. Per això, per exemple, no ha dubtat a deixar de manifest la seva decepció amb Marta Riesco.

A més, ara ha optat per revelar un detall de la seva vida privada. Un fet que segur que ha deixat bocabadada la seva mare, Marianne Sandberg.

El periodista ha confessat que més d'una vegada s'ha banyat nu al mar.

Joaquín Prat parla de la seva faceta més privada

El presentador de 'El programa de AR' ha sorprès l'audiència fent una revelació molt personal. Ha passat quan la seva companya Patricia Pardo estava analitzant la decisió de l'alcalde de Cadis. Concretament, el fet de permetre que es pugui practicar nudisme a qualsevol de les platges de la ciutat.

En aquest moment, els integrants de la taula actual han volgut saber si ella és nudista.

«Jo em mullo sempre amb neoprè. Potser sense res a sota, però amb neoprè segur». Una resposta senzilla que no ha tingut res a veure amb la de Joaquín.

Joaquín Prat i Patricia Pardo
Joaquín Prat i Patricia Pardo han parlat sobre el nudisme. | Telecinco 

Després de les seves paraules, ha volgut fer una picada d'ullet a Prat dient: «A Joaquín prefereixo no preguntar-li, perquè intueixo la resposta». Ell s'ha donat per al·ludit preguntant: «De què? De si practico nudisme? Doncs no».

Però no s'ha quedat conforme amb el que s'ha dit i ha afegit: «Surto a la tele. No puc fer nudisme, perquè si no em trauran en pilotes a la revista». Assegurava deixant caure que, potser, si no fos un personatge conegut, sí que seria una cosa que li agradaria fer.

Joaquín Prat acaba confessant

El presentador ha sorprès Pardo, ja que sembla que ella esperava que ell digués que sí perquè el coneix i sap com és. Per això, davant el comentari esmentat de Joaquín, la gallega ha exposat: «Bé, d'acord».

Quan el tema estava a punt d'acabar, ell l'ha volgut sorprendre. «Abans, l'últim bany sempre me'l feia en pilotes per anar-me'n amb el banyador sec al cotxe».

▶️ Ana Rosa Quintana sufre las secuelas de su enfermedad al salir de casa

Arribava així el moment que la presentadora esperava, la confessió. Semblava clar que ella sabia que el que havia respost abans Prat no es corresponia gaire amb la realitat.

Patricia Pardo i Joaquín Prat.
Joaquín Prat ha acabat explicant a Patrícia i als espectadors que s'ha banyat nu a la platja. | Europa Press 

Davant d'aquesta revelació del seu estimat company, la periodista, entre rialles, ha afirmat: «Veus. Si és que ja ho sabia jo». Entre tots dos han protagonitzat un moment curiós al programa, encara que d'allò més natural també.

D'aquesta manera, el conductor de 'El programa de AR' ha tornat a fer ostentació de la seva sinceritat davant del públic. Cada vegada es deixa anar més a plató i ja no té objeccions ni per parlar de la seva vida personal.