IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La mare de Kiko Jiménez revela el trist secret que el perjudica

La dona ha tirat de la manta

Kiko Jiménez es va eocionar parlant de Sofia Suescun
La mare de Kiko ha tirat de la manta | TELECINCO

Kiko Jiménez segueix visitant els platós de Telecinco per explicar les seves aventures del passat amb Glòria Camila Ortega. El jove s'escuda en què ho fa per defensar-se dels atacs, però el pitjor és que ningú l'ataca.

Entenem que accepta estar en els platós airejant draps bruts perquè així pot estar en primer pla i la seva cara segueix sent coneguda pels espectadors habituals de 'Sálvame' i de la resta de programes de la cadena.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Però avui Carmina, la mare de Kiko, ha explicat a Jorge Javier Vázquez el motiu pel qual el seu fill no aconsegueix una cadira fixa a la televisió, que no estigui condicionada a parlar de la seva vida i de gent del seu entorn. El motiu no seria un altre que l'aparició d'una mà negra que s'estaria encarregant de cancel·lar tots els projectes professionals a televisió de la parella de Sofia Suescun.

Segons explica, Kiko Jiménez tenia abans a moltes presentadores de la cadena que li tenien molt afecte, però des de fa un temps, aquesta relació s'hauria refredat i seria més distant que mai. Jorge Javier Vázquez ha volgut saber-ne el motiu i a la mare del protagonista no li ha tremolat el pols i ha tirat de la manta.

«El cognom Ortega Cano pesa molt»

Amb aquesta expressió, Carmina donava a entendre que les influències i les amistats de la família Ortega Cano arribaven a moure els fils de Mediaset, impedint així que el seu fill pugui desenvolupar la seva carrera de tertulià dins dels programes de la casa. Jorge Javier no s'ha volgut pronunciar i ha donat poca credibilitat a la hipòtesi de la mare de Kiko.


Comentaris

envia el comentari