La mare de Melyssa de 'La Isla' passa olímpicament de les normes i revela una 'bomba'

Nela Pinto ha explicat la realitat de la parella i la vertadera personalitat de Tom

Tom i Melyssa, una de les parelles de concursants de 'La isla de las tentaciones'
Tom hauria enganyat a Melyssa per entrar els dos a 'La isla de las tentaciones' | Cedida

Fer un debat sobre un programa que ja ha estat gravat és un perill. Els familiars i amics que apareixen en plató per a defensar als concursants ja saben com acaba el programa, i això fa que s'acabin revelant dades desconegudes per l'audiència que poden acabar arruïnant la màgia del programa per tot el que encara no s'ha emès. Encara que només hi ha hagut un parell d’emissions, hi ha una parella que aquest dimarts a la nit va emportar-se el protagonisme.

La defensora de Melyssa és la seva pròpia mare, Nela Pinto. Aquesta ha volgut retratar amb detall com és el veritable Tom, la parella de la seva filla. A la seva manera de veure, fent aquest retrat es podia entendre molt millor la ràbia que està demostrant la jove contra el qual encara és la seva parella dins del 'reality'. Per a començar, Pinto afirma que la seva filla va anar-se'n a viure al Marroc amb Tom perquè aquest la va obligar, deixant enrere la seva carrera, la seva família i el seu cercle d'amics.

Per si no n'hi hagués prou, Nela també ha dit que Tom li deia a Melyssa com havia de vestir i l'obligava a canviar-se de roba si no li agradava l'estilisme o si creia que era massa provocador a ulls d'altres persones. Una visió molt masclista i que diria molt poc de Tom, en el cas que es demostressin totes aquestes acusacions. A més, encara que els defensors tinguin prohibit explicar dades del programa i dels seus concursants, Nela ha revelat que Melyssa i Tom ja no estan junts, recalcant-lo en diverses ocasions per a dissipar tota mena de dubtes.

Tom va obligar a Melyssa a participar en ‘La isla de las tentaciones’

En les presentacions de la nova edició del format, Melyssa i Tom van dir que es presentaven en el programa per a posar l'amor a prova però avui la mare de Melyssa ha volgut aclarir com es va gestar aquesta participació. Sempre segons ella, Tom va obligar a Melyssa a participar perquè demostrés realment la seva fidelitat cap a ell, un fet que segons sembla està més a prop ell de no complir-ho que ella.


Comentaris

envia el comentari