La mare de la Nadia a Ana Rosa: «La meva filla és la meva vida, collons!»

Marga Garau, entrevistada a 'El Programa de Ana Rosa', ha explicat que la petició de 6 anys de presó per part del fiscal «és un despropòsit» i que s'està «exagerant massa»

Marta Garau ha defensat que mai ha volgut fer-li mal a la seva filla Nadia
Marta Garau ha defensat que mai ha volgut fer-li mal a la seva filla Nadia | El programa de Ana Rosa

El controvertit cas de la menuda Nadia segueix al centre de la polèmica. Després que el fiscal del cas demanés 6 anys de presó pels pares de la nena al·legant que «vivien com a reis» gràcies al rèdit econòmic que treien de la seva filla, ara Marga Garau, la mare de la petita, ha trencat el seu silenci. «El meu món es va aturar quan va néixer la meva filla. La meva vida va patir un abans i un després... hi ha algun metge que pugui corroborar que li he fet mal a la meva filla?», s’ha preguntat a ‘El Programa de Ana Rosa’.

En aquest mateix context, doncs, la mare de la Nadia ha acabat explotant: «És una nena malalta, em necessita. La meva filla és la meva filla, és la meva vida, collons!». Marga Garau, que ha dit que explicat la seva situació límit, també ha afegit: «Si li passa qualsevol cosa vull estar amb ella i no em deixen. El jutge m’ho ha negat i l’assistent social, després de suplicar-li que volia estar una puta hora amb la nena, també m’ha dit que no».

«És un despropòsit, s’ha exagerat massa»

«S’ha d’entendre, no m’han deixat ni donar-li un regalet. Però això què és?», s’ha preguntat Garau —culpable d’un delicte d’estafa, segons va demanar el Fiscal— mentre assegurava: «És un despropòsit, s’ha exagerat massa... he sentit de tot. Em jutgen i ara em diuen que no sóc bona mare, jo ho he fet tot per la meva filla i ho seguiré fent».

Finalment i sense deixar la defensa aferrissada de la seva filla Nadia, Marga Garau ha conclòs: «La meva filla és la meva filla. La seguiré cuidant fins que em mori, perquè la meva filla és el primer per mi».

El fiscal demana 6 anys de presó pels pares

Durant el judici Fernando ha demanat la seva anul·lació, mentre que Marga s'ha mostrat disposada a dir que no sabia res
El fiscal del cas va demanar 6 anys per als pares de Nadia per un delicte d'esfafa | CatalunyaDiari.cat

 

El fiscal del cas va apuntar el passat 5 d’octubre que els dos implicats «vivien com reis» i que, des de l’any 2009, havien anat «cobrant premis i per Nadal els tocava la Grossa».

Al fil de l’acusació, el fiscal relatava: «L'associació Nadia Nerea es crea com un instrument per viure d'ella; com qui es compra una pistola o una disfressa per cometre un atracament. El pare, d’altra banda, era un entabanador». En aquest mateix sentit, també cal esmentar que un informe mèdic va descartar que la petita patís cap malaltia terminal


Comentaris

envia el comentari