IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La mare de Susanna Griso era intrèpida i plena de vida

La notícia de la seva mort ha trastocat el món de la presentadora

Susanna Griso debe de estar devastada con la pérdida de su madre

Susanna Griso deu estar devastada amb la pèrdua de la seva mare | Cedida

La periodista i presentadora d''Espejo Público', Susanna Griso està passant pel pitjor moment de la seva vida: la pèrdua d'una mare és sempre tràgica, però ho és encara més quan estàs especialment unit a ella, i això, justament, és el que li ha succeït a Susanna. La seva mare, Montserrat, moria a l'edat de 94 anys, després d'una inesperada recaiguda d'un ictus que havia sofert alguns anys enrere.

  

Aquesta fatalitat ha justificat l'absència de la periodista al programa, des d'on li manaven ànims i esperaven la seva ràpida tornada. Com informa 'Semana', Susanna deu estar devastada per la pèrdua, ja que la seva mare era una peça clau de la seva vida. Segons explicava en alguna ocasió, la seva mare era una gran seguidora del programa i, fins i tot, li anava comentant si li agradava com havia plantejat els temes o no.
 

Dona forta i vivaç

També era una viatgera infatigable i estava pletòrica d'energia i de ganes de viure. Susanna parlava de la seva mare amb un profund afecte i no eren poques les ocasions en les quals comentava com era. 

Una vegada, va assegurar que ambdues s'assemblaven molt i va arribar a dir: «És una viatgera incansable. Al juny va voler anar a Pompeia. Fa meditació i gimnàstica tots els matins. És una gran aficionada als sudokus, al cinema i en el teatre té abonament. Una dona 10. Divertida, curiosa, intel·ligent, bona gent, bellíssima... Tant de bo hereti els seus gens».
 

També va explicar l'origen del sobrenom amb el qual la seva mare la cridava, «rata sàvia», explicant que es devia al seu interès de voler saber-ho tot. 

Montserrat, a més, guardava una profunda relació amb els amos de Codorniu, raó per la qual la periodista associa gran part del seu passat als cellers. «La meva mare va néixer en la masia Can Codorniu. Anàvem molt a menjar allí, la meva infància està molt associada als cellers», va explicar una vegada.
 

Com pot apreciar-se, Susanna solament tenia paraules bones per a la seva mare i amb la seva mort, no solament ha perdut un familiar molt volgut, sinó que ha perdut una part important de si mateixa.

El mensaje que ha publicado Susana Griso para despedir a su madre

 


Comentaris

envia el comentari