La mare de Violeta diu que Fabio «és un canalla» i fa esclatar el conflicte

La progenitora del concursant no va dubtar en trucar pel telèfon i defensar el seu fill dels atacs

Elvira, la mare de Violeta
La mare de Violeta va voler defensar la seva filla al plató | Telecinco

La relació entre Violeta i Fabio està sent, sens dubte, un dels temes d'interès d'aquesta edició de 'Supervivientes'. Però és que la seva polèmica relació ha traspassat les pantalles, ha creuat l'oceà i ha arribat fins al plató de Madrid per apoderar-se de les mares de cadascun dels protagonistes d'aquesta història.

La mare de Violeta, Elvira, va voler participar diumenge del debat 'Supervivientes. Conexión Honduras', després que la seva filla hagi protagonitzat algun episodi polèmic amb la seva nova parella. Tot i que els joves sovint es mostren apassionats, el cert és que també han tingut moments de tensió on els insults han estat els protagonistes de la seva història d'amor. 

 

La mare de Violeta va voler anar a plató a defensar la seva filla

És per això que Elvira va voler anar al plató per a defensar el concurs que estava fent la seva progenitora. Aprofitant doncs la seva visita, el presentador, Jordi González, va aprofitar per a preguntar-li a Elvira com veia la relació de Violeta amb Fabio. En aquest sentit, Elvira va assegurar que: «Jo no dic res. Ha de preferir-lo Violeta. El destí dirà». No obstant això, la mare va admetre que estimava molt a Julen, exparella de Violeta que va deixar en directe després de començar a sentir coses per Fabio.

Però Elvira, en un atac de sinceritat, va aprofitar per dir que: «l'italià-argentí és un canalla. Em va semblar malament lo de la roba. Si comences una relació, no hauria de ser així». Davant aquesta acusació, la resposta per part de la mare de Fabio no es va fer esperar i no va dubtar en trucar per telèfon per a poder recriminar-li a Elvira la seva actitud. «Per què diu que Fabio és un canalla? Això és el que vull que m'expliqui. En què es basa per a dir que el meu fill és un canalla». «La seva filla ja és gran, la roba no li havien de portar els seus companys. No té cinc anys. A la vida s'ha de donar per a rebre. Jo no em permetria jutjar la seva filla», va dir enfadada la mare de Fabio. 

L'enfrontament entre les dues mares

Per la seva banda, la mare de Violeta va contestar-li que: «Vostè és lliure de dir i jutjar el que vulgui», però la mare de Fabio va seguir tot dient: «Vostè ha d'anar al plató a defensar la seva filla, no a jutjar als altres... L'italià-argentí, a més a més com va dir, té nom i es diu Fabio». Finalment, el presentador va voler calmar els ànims i va donar-li l'oportunitat a Elvira de demanar disculpes, però lluny de fer-ho, la mare de Violeta va sentenciar: «Segueixo pensant el mateix, no em va agradar la seva actitud i si veig altres actituds que m'agraden doncs les diré. El temps també ho dirà».

Violeta i Fabio
Violeta i Fabio han iniciat una història a l'illa | TELECINCO

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari