Primer pla de Santiago Segura amb cara de circumstàncies

María Amaro confessa que va trobar el seu marit Santigo Segura en un toll de sang

L'accident que va patir Santiago Segura va capgirar tots els seus plans professionals

Santiago Segura és un dels personatges públics més estimats d'aquest país. El conegut actor de Torrente va saltar a la fama amb aquesta pel·lícula i, des de llavors, no ha parat de llançar nous projectes cinematogràfics en què ha destacat.

L'any 2019, el còmic treia a la llum una pel·lícula dirigida i protagonitzada per ell mateix, Padre no hay más que uno. Una producció cinematogràfica que relata la història d'un pare de família que, acostumat a no col·laborar a casa, s'ha de fer càrrec dels seus cinc fills.

Immediatament, aquesta pel·lícula va suposar tot un èxit per al cinema espanyol, tant que no va dubtar a treure una segona entrega l'any següent. Després del gust del públic davant aquests dos projectes, Santiago Segura ha anunciat que el dia 14 de juliol s'estrenarà Padre no hay más que uno 3.

Novament, el lliurament promet causar grans rialles als espectadors amb les noves aventures de la família. Tot i això, no tot ha estat color de rosa en la producció d'aquesta nova pel·lícula. I és que l'actor ha confessat que va patir un accident que gairebé impedeix acabar el seu nou projecte cinematogràfic.

Primer pla de Santiago Segura.
Santiago Segura ha recordat un dels pitjors moments que va viure durant el rodatge de la seva nova pel·lícula | Europa Press

Santiago Segura ha relatat el seu accident en un programa de La Sexta

Santiago Segura ha acudit al programa La Roca amb el propòsit de la propera estrena de la tercera part de Padre no hay más que uno. En aquest espai presentat per Nuria Roca ha recordat un dels moments que va viure quan rodava la pel·lícula.

L'actor està feliç per la nova entrega d'una de les pel·lícules més reeixides. A més a més, la seva experiència rodant va ser una meravella perquè, novament, va compartir escenes amb les seves dues filles, Calma i Sirena Segura.

Però, alhora, la seva època rodant la pel·lícula va ser molt dura a causa de tot allò que va haver de travessar. Sí, ja que Santiago Segura va confessar que l'estrès que li havia produït gravar aquest darrer film li va provocar que tingués un incident.

«Estava tan estressat que un dia em vaig aixecar, vaig anar a orinar i em va desaparèixer el món. Em vaig despertar amb un dolor brutal, amb un toll de sang, i la meva dona cridant», començava relatant.

Unes paraules que, sens dubte, van generar força preocupació entre els presents. Fins i tot desitjaven saber el motiu del perquè havia succeït aquesta tragèdia. L'actor ha afegit que «s'havia rebentat l'orella, i em van donar dotze punts».

«Va ser la primera vegada a la meva vida que vaig perdre el coneixement», deia entre rialles, volent treure ferro a l'assumpte, per a aquest programa.

De fet, María Amaro es va trobar el seu marit envoltat d'un toll de sang, ja que en el moment del desmai, Segura havia deixat caure tot el seu pes a sobre de la seva orella dreta. Per sort, l'accident no va transcendir un altre de més greu.

Quan va passar allò, l'actor i director va haver d'anar al metge, on li van «cosir l'orella». A més a més, li van fer una sèrie de proves en què van descartar que el motiu d'aquest accident fos especialment seriós.

Finalment, els professionals sí que van revelar a l'actor la causa definitiva del seu desmai. «Em van dir que va ser una síncope vasovagal per estrès». Un sentiment que el mateix Segura l'associa amb el rodatge de la seva última pel·lícula.

Santiago Segura recorda el turment que va viure durant el rodatge de la seva nova pel·lícula

Santiago Segura ha confessat un dels pitjors moments que ha viscut els darrers anys. I és que, sens dubte, no s'esperava que tingués un desmai i, encara menys, que li provoqués un accident com el que va haver d'experimentar.

Com que estava especialment preocupat per si es repetia la mala experiència, va voler sortir de dubtes. «Vaig preguntar al doctor si allò es podria repetir i em van dir que no tenia per què», va dir de broma, al·ludint que no sabien si tornaria a passar.

Davant les rialles dels espectadors i tertulians presents per la cara de circumstàncies davant la resposta del professional, Santiago va afegir que «per sort, estava acabant la pel·lícula».

De tota manera, no es va deslliurar d'haver de gravar les últimes escenes estant encara convalescent. «Aquell dia, per sort, no em tocava dirigir. Però l'endemà em tapava l'orella amb la perruca perquè no es veiés», deia entre rialles.

Sens dubte, un dur episodi que va haver de viure Santiago Segura al final del seu projecte cinematogràfic. Afortunadament, no va passar res més greu i l'actor ara es pot dedicar al 100% a l'estrena de Padre no hay más que uno 3, que segurament serà tot un èxit.