YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'adéu més dur de la catalana María Casado entre llàgrimes: «Fins sempre»

La catalana abandona el programa que ha presentat durant més de quatre anys

María Casado presentant 'La mañana de la 1'
María Casado s'ha acomiadat entre llàgrimes als espectadors del programa | TVE

Fa unes setmanes saltava la sorprenent notícia sobre la decisió de TVEde prescindir de María Casado com a presentadora de 'La mañana de la 1'. La catalana havia d’acomiadar-se, així, del programa que ha presentat durant més de quatre anys.

‘La mañana de la 1’ passarà a ser presentat per la també catalana Mónica López, qui agafarà el relleu a Casado. Aquesta, i segons va informar RTVE, seguirà realitzant «altres comeses professionals» per la cadena.

«Cuideu-vos, família»

Aquest divendres ha estat l’últim dia de la presentadora al capdavant del programa matinal, i no ha pogut ocultar les llàgrimes per acabar aquesta etapa. Així, abans d’acabar l’emissió ha volgut enviar un missatge als espectadors:  «Família, que passeu un bon cap de setmana, cuideu-vos. Jo només dir-vos que us estimo molt, i fins sempre».

Les xarxes no han tardat a reaccionar a les paraules de María Casado, i han aprofitat per recalcar la seva professionalitat i qüestionar-se la vertadera raó del seu acomiadament. El cert és que les audiències durant les últimes setmanes han estat molt elevades amb la catalana, així que molts no entenen el moviment de TVE amb aquest canvi.


Comentaris

envia el comentari