URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

La nova feina de la catalana María Casado al costat d'un famós actor

Ho ha anunciat aquest dimarts a través de les xarxes socials

María Casado durant 'Lideratge Femení: El repte de ser directiva en la televisió' el 3 de març del 2020
María Casado comença un nou projecte televisiu al costat d'Antonio Banderas | GTRES

La catalana María Casado, fins ara presentadora de 'La Mañana' a TVE ha canviat la cadena televisiva per una productora. Així ho ha anunciat Casado a través del seu compte d'Instagram. La setmana passada li van comunicar que Mònica López, la cap de meteorologia de TVE, la substituiria com a presentadora del programa a partir del setembre quelcom que la va agafar completament per sorpresa.

No obstant això, María Casado no ha trigat a trobar un nou projecte i afrontar un nou repte professional i molt diferent del que havia fet fins ara. Així doncs, en aquesta nova aventura Casado treballarà amb l'actor i director Antonio Banderas

De TVE a 'SohoTV'

La catalana comença «una nova aventura televisiva» i ho fa amb el malagueny i el projecte 'SohoTV' on Casado assumeix el paper de directora de la divisió audiovisual de la nova productora. El projecte consisteix en crear nous projectes audiovisuals vinculats al Teatre del Soho amb l'objectiu que arribin a un major nombre de persones.

Casado està molt feliç amb aquest nou projecte i també ho està el seu company, Antonio Banderas, qui no ha dubtat en compartir la bona notícia a través de les xarxes socials i donar-li la benvinguda: «Feliç pel talent, credibilitat i alçada professional de María» deia a Instagram.


Comentaris

envia el comentari