TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

María Casado somia en presentar un 'late night'

Ho ha explicat durant una entrevista
Imatge d'arxiu de María Casado. | cedida

 

La catalana María Casado és, des que presenta 'La Mañana' a TVE, una icona de la televisió actual. Entre programa i programa, la presentadora ha escrit un llibre, 'Historias de la tele', i ara es dedica a tombar per tots els mitjans presentant la seva publicació. Ha sigut en una d'aquestes entrevistes en la que Casado ha revelat un secret que desconeixíem tots.

Imatge d'arxiu de María Casado. | Cedida.

 

Sense problemes per deixar la televisió

En una conversa a 'La Ventana', la periodista ha parlat, després de comentar el seu llibre, sobre el seu futur i la seva carrera, ja que li han preguntat directament si deixaria la televisió. Ella, molt tranquil·la, no ha dubtat en reconèixer que «no tindria cap problema en fer-ho». Tot i això, ha apuntat que «estimo el que faig, m'agrada, ho gaudeixo, però no sóc d'agafar-me a una cadira. Sóc molt inquieta».

 

El que voldria fer de veritat

En aquest moment, Casado ha aturat el temps quan ha començat una nova frase: «Et dic la veritat?». L'expectació era màxima i la presentadora no ha explicat què li agradaria fer realment. «M'encantaria fer un 'late night' a la televisió molt gamberro», ha explicat Casado. Seria un canvi molt radical, literalment, del dia a la nit. Justament, el seu nom ja va sonar per posar-se al capdavant de la nova edició d''Operación Triunfo', però haurà d'esperar una altra oportunitat.

María Casado, utilitzada per promocionar un producte per aprimar

Fa uns dies, María Casado va entrar de cop en l'actualitat quan va denunciar que una empresa feia servir la seva imatge per treure un important rèdit econòmic. La presentadora va explicar que aquesta empresa feia servir el seu nom per vendre productes per aprimar. Ella afirmava que mai ha consumit aquest tipus de productes i mai n'ha promocionat cap, el seu secret pel canvi físic és, únicament el 'crossfit'.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris