La catalana María Casado trenca a plorar de veure una entrevistar als pares d'en Gabriel

La periodista va destacar la duresa del relat dels pares del menut

El cas de la desaparició del petit Gabriel consterna tot el país. Clara mostra d'això ha estat que la periodista María Casado no ha pogut evitar trencar a plorar després de veure una entrevista als pares d'en Gabriel Cruz

La periodista, en aquest context, s'ha dirigit al seu company Chema Martínez per dir-li: «No sé com heu pogut fer aquesta entrevista, de debò». Al fil de la declaració, el company de 'TVE' ha al·legat que «ha estat molt dur, nosaltres acabem totalment destrossats després d'una entrevista així» i ha afegit: «El seu testimoni és desolador, el cert és que viuen una situació molt dura».

«No perden l'esperança»

«És el testimoni d'uns pares desesperats que no perden l'esperança i que apel·len al cor de les persones que han segrestat al nen», va relatar una Casado, visiblement afectada després de presenciar l'entrevista.
 

Aquesta, de fet, ha estat especialment dura per les dures paraules de la mare del menut. «Anàvem els dos sempre pel passeig marítim de casa nostra fins a casa l'àvia cantant una cançó i ballant els dos», relatava la mare mentre explicava també que continua portant la bufanda blava del seu petit. 

«L'hi va fer la meva germana i és una manera d'estar a prop d'ell. L'únic que sé a hores d'ara és que no me la trauré fins que en Gabriel aparegui i torni amb nosaltres», explicava.

Los padres de Gabriel durante la entrevista a 'La Mañana de la 1'
Els pares d'en Gabriel durant l'entrevista | TVE

 

 

«Deixeu-li lliure, que torni a casa»

Va ser el clam de la manifestació que va tenir lloc a Almeria el divendres, 9 de març. Els pares del menut van apel·lar al cor de les persones que retenen al seu fill perquè aquest pugui tornar a casa.

La concentració en suport a la causa s'ha celebrat aquest divendres en Puerta de Purchena, Almeria, i s'hi han sumat més de 8.000 persones. 


Comentaris

envia el comentari