Rocío Carrasco parlant amb Jorge Javier Vázquez a l'especial de Montealto

María del Rocío, la neboda de Rocío Carrasco que necessita que l'ajudi urgentment

Rocío Carrasco encara no coneix María del Rocío

Rocío Carrasco fa molt de temps que està allunyada de bona part de la seva família perquè se sent traïda i vol protegir-se dels seus enemics. Els psicòlegs li han recomanat que sigui prudent, i encara no se sent preparada per a fer determinats passos. Aquesta és una de les raons per les quals no té contacte amb els seus germans, Gloria Camila i José Fernando Ortega.

La filla de Rocío Jurado ha patit molt, perquè suposadament Antonio David Flores, el seu ex, no ha parat fins a fer de la seva vida un malson. L'antic col·laborador de Telecinco, segons expliquen, ha manipulat Gloria Camila i José Fernando perquè s'allunyin de Rociíto. La nova reina del feminisme està disposada a construir ponts, però necessita temps per a passar a l'acció.

José Fernando, Michu i la seva filla, María del Rocío, amb la cara pixelada
José Fernando i Michu tenen una filla que es diu María del Rocío | Cedida

Rociíto sap que el seu germà, José Fernando, té una filla que es diu María del Rocío, però no té cap mena de relació amb ella. I és que està centrada en un projecte molt més important: recuperar-se. Ha passat una època molt complicada i s'ha posat en mans de professionals per a deixar enrere totes les ombres del passat.

José Fernando, fill de José Ortega Cano i de Rocío Jurado, té una relació molt complicada amb Michu, la mare de María del Rocío. Han sigut parella durant molt de temps, però la història sempre ha estat plena d'anades i vingudes bastant perilloses. I el fet que tinguin una filla en comú, farà que ella estigui eternament vinculada a la família del colombià.

Michu va concedir una entrevista explosiva per a acusar el seu exsogre, José Ortega Cano, i la seva excunyada, Gloria Camila. Assegura que cap dels dos s'ha preocupat per María del Rocío, però no és veritat. Tant el torero com la tertuliana sempre han estat molts pendents de la nena, que està totalment integrada al clan.

Rocío Carrasco i Gloria Camila Ortega tenen una cosa en comú

Rocío Carrasco porta una vida bastant discreta, tot i que ha començat a treballar a Telecinco i apareix contínuament a la televisió. No obstant això, té una rutina força normal, i fora de la petita pantalla no protagonitza cap enrenou important. Així doncs, ha preferit estar lluny de Michu, l'exnòvia del seu germà, José Fernando Ortega.

La filla de 'la més gran' ha trobat un punt d'unió amb Gloria Camila: cap de les dues té relació amb la mare de María del Rocío. És important deixar clar que a la nena no li falta de res. De fet, Ortega Cano sempre ha estat pendent d'ella. Segons ha sortit publicat, més d'una vegada ha donat diners a Michu perquè la criatura pugui gaudir de certes comoditats.

Gloria Camila i José Fernando Ortega
Gloria Camila i José Fernando Ortega estan molt units | Instagram

Rocío Carrasco està a punt de protagonitzar una nova docusèrie, que es dirà 'En el nombre de Rocío'. Aquest projecte traurà a la llum el costat més fosc de la família de Rocío Jurado, un clan que va donar l'esquena a Carrasco quan estava en un moment molt delicat. Els periodistes estan expectants, perquè per fi trobaran les respostes que fa tant de temps que busquen.

Rocío Carrasco sí que ha tingut contacte amb José Fernando

Rociíto i la seva germana, Gloria Camila, tenen una relació força complicada, ja que la colombiana té vincle amb Antonio David. No obstant això, José Fernando sempre ha sigut més independent, i sí que ha parlat més d'una vegada amb ella. Fa un temps, inclús va concedir una entrevista en què assegurava que aniria al casament de Carrasco amb Fidel Albiac.

La reina del feminisme és conscient de l'existència de la seva excunyada, Michu, però això ara mateix no la preocupa. Mai ha coincidit amb ella i tampoc té intenció de fer-ho, tot i que això genera una conseqüència negativa. Aquesta manca de relació l'ha separat de la seva neboda, Maria de Rocío, a qui ni tan sols coneix.