María, concursant de First Dates

María, la dona que es va beure la seva orina abans d'anar a 'First Dates'

Els espectadors de 'First Dates' es van quedar perplexos amb la confessió de Maria

'First Dates' ha triomfat a la televisió per diferents motius, però un d'indiscutible és la singularitat del mots participants. Per ell hi han passat des de 'fantasmes' que presumeixen de la seva vida sexual fins als que tenen un passat sentimental difícil de creure. Ahir, María es va sumar a la llista d'individus peculiars. Va sorprendre no només per la filosofia de vida i les seves idees, sinó pels hàbits d'alimentació. En concret, perquè va reconèixer que s'havia begut la seva orina abans d'anar al programa.

Maria va anar a 'First Dates' després d'haver pres la seva orina

La valenciana de 53 anys va arribar al programa feliç i amb molta energia. Es va definir com a nòmada digital i des del primer moment va aconseguir acaparar l'atenció del públi, especialment quan va assegurar que s'alimenta amb olis essencials del bosc, «de la Natura». De fet, María, que assegurava que s'alimenta de l'oxigen, va argumentar «tots els humans ho podem fer». 

Sobre la seva alimentació també va exposar que dejuna «moltíssim». Va ser vegana, després 'crudivegana' i després 'liquidariana', fins al punt que ha estat dos anys sense menjar «res de sòlid». I en aquest punt, va ser quan una confessió va deixar més perplex que mai el presentador, a Carlos Sobera. María va afirmar que, per anar al programa, no havia menjat res. Tan sols havia begut aigua de coco i la seva pròpia orina.

La cara de sorpresa i de fàstic al mateix temps va ser realment cridanera. Sobera no es podia creure el que la dona li deia, però ella li va explicar com es deia aquesta 'teràpia'. «Orinoteràpia, es diu looping».

Maria, concursant de First Dates
Maria no va deixar indiferent ningú amb les seves confessions | Mediaset

És més, María va afegir que creu que la seva família «em veu molt rareta, perquè imagina't dir-li això a algú que no està en el mateix rotllo». Irònica, o no, va confessar que els seus familiars han creat un grup de Facebook anomenat Brexit perquè no els doni tanta informació d'aquest tipus. I em sembla molt bé», deia.

Aquí no es va acabar. Sobera es va quedar al·lucinant amb altres declaracions de la valenciana, que va explicar.-li que hi ha tres coses «que veiem com a normals i són malalties». Una d'elles, el sexe, perquè «se'ns acumula la caca i els paràsits són capaços de dominar la teva voluntat, de fer-te llençar a un riu». «En dejunar i en passar de sòlids a líquids», va admetre, «em va marxar el desig sexual. La segona és la regla. I la tercera és dormir».

Així mateix, va insistir que tot i no consumir aliments té energia. De fet, creu que té «excés d'energia», fins al punt que té problemes per trobar amics que li segueixin el ritme. Per això, ha optat darrerament per sortir amb estudiants, nòmades digitals i gent jove que surt a les discoteques.

Maria té una cita a 'First Dates'

L'home amb qui es va citar la participant va ser Rafael, un pensionista de 61 anys de Burjassot, València. L'home que es va definir a si mateix com «una mica nota, per la manera que tinc de vestir, perquè sempre porto barret, perquè vaig amb els pantalons trencats, porto sabates de colors».

Rafael també va reconèixer que fins als 50 anys va ser molt promiscu i infidel, però «amb 55 anys vaig dir que mai tornaria a enganyar cap dona i des d'aleshores no tinc parella». En aquest sentit, Rafael va destacar les ganes que tenia de tornar-se a enamorar, perquè els moments més feliços de la seva vida han estat quan vivia en companyia.

El feeling va ser immediat només veure's. María i Rafael van gaudir del sopar, van parlar de diversos temes i es van cargolar de riure. Tot i això, les idees van anar desquadrant Rafael, que va arribar a manifestar, més tard, que María li semblava «més estranya que interessant».

En aquest sentit, Rafael va admetre que «a ella li falta alguna cosa». No sé si afecte o és que la vida l'ha tractat malament, però està enfadada amb el menjar». Al final, l'amor no va triomfar. Tots dos van estar d'acord que volien coses diferents i una relació de parella era impossible.