María Hernández plorant

María Hernández, de Mediaset, dona la pitjor notícia: «Ha mort»

L'extronista de 'MYHYV' revela la novetat més dolorosa de la seva vida

El món de les influencers sempre està envoltat de fama, esdeveniments publicitaris, photocalls i notorietat a les xarxes. Però de vegades aquest tipus de famoses també mostren el seu costat més humà i s'obren un canal per explicar certs aspectes punyents de la seva vida.

Les xarxes socials també tenen la seva cara amarga i la prova l'hem vista a la figura de l'extronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', María Hernández.

María Hernández
María Hernández no passa per un dels seus millors moments | INSTAGRAM (@MARIAHERNANDEZB18)

La parella de Rubén Castro, futbolista del Cartagena, ha compartit amb els seus 567.000 seguidors una novetat a la seva vida que li trencava el cor. Una notícia que ha deixat sense respiració els qui més l'estimen.

María Hernández, de 'MYHYV', es trenca en anunciar la mort del seu pare

Va parlar de la mort d'un familiar, que no tenia problema a explicar perquè tothom s'assabentés del cop tan dur que havia rebut diumenge passat.

La que va ser participant de l'icònic programa de Telecinco ha rebut una de les pitjors notícies que podria escoltar a la seva vida. I és que el seu pare ha mort fa tot just 48 hores.

Ha estat aquest passat diumenge quan la mateixa María Hernández ha volgut explicar-ho a les seves xarxes. Sens dubte, la jove volia alleujar d'alguna manera la pena que sent en recordar que el seu pare sempre ha estat bo amb ella.

María Hernández com a tronista
María Hernández al programa 'MYHYV' com a tronista | MEDIASET

«Ens quedaven tantes coses per fer junts, ara em toca dir-te adéu. No saps el buit que em deixes i des d'avui el meu món serà gris, t'has emportat un tros de la meva ànima amb tu». Així s'ha expressat amb una foto a Instagram quan era petita amb el seu pare.

«Eres la persona més bona del món. T'estimo, pare»

La influencer i extronista de 'MYHYV' també ha tirat enrere a la seva vida i ha rememorat alguns dels moments preferits que ha passat al seu costat.

«Sempre recordaré aquelles passejades junts menjant-nos un gelat i les tardes de bolera quan era petita, també recordaré els refranys que em deies: 'María, posa't dreta que estàs torçada'», recorda la influencer.

«Les ganyotes tocant-te el bigoti i aquell somriure que mai no el perdies, t'encantava que et tallés els cabells i et posés maco, eres la persona més bona del món. T'estimo, papa», finalitzava l'esquinçador post de qui fos tronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'.

Màxim suport a María Hernández després de patir el pitjor moment de la seva vida

Cal assenyalar que la mort del pare de María ha estat la raó per la qual Rubén Castro no va ser convocat pel seu equip el cap de setmana passat.

Des del club blanquinegre es va exposar que la seva estranya baixa era per «motius personals». Poques hores més tard, per fi s'han conegut aquests motius quan la seva dona ha revelat de manera esgarrifosa en xarxes socials la notícia luctuosa.

María Hernández i Rubén Castro
María Hernández i Rubén Castro, una parella que avui plora la mort del pare de la influencer | INSTAGRAM (@MARIAHERNANDEZB18)

El suport a les xarxes a María ha estat total i s'ha sentit recolzada pels seus amics, seguidors i molts famosos que la segueixen cada dia.

Més de 21.000 likes ha rebut la publicació que s'ha fet viral a Instagram. Alhora, els missatges d'ànim després del drama que ha sobrevingut a María han estat centenars. «Molts d'ànims, bella», deia el breu missatge que li ha deixat Rocío Flores.

«Molts d'ànims, bonica, una abraçada enorme, ho sento moltíssim, amiga», deien alguns. «Molts d'ànims, t'acompanyo en el sentiment, una abraçada», han estat altres dels missatges que s'han pogut llegir al post.

També la influencer Estela Grande, model i exdona de Diego Matamoros, ha volgut enviar-li un breu però directe missatge. «Força», ha escrit l'ex de 'GH VIP 7'.