María Isabel ja és concursant de 'Tu cara me suena'

María Isabel, concursant confirmada de 'Tu cara me suena 8'

El programa té previst tornar a emetre's a principis del 2020

‘Tu cara me suena’ torna a Antena 3 i l’estrena de la vuitena edició es preveu que sigui a principis de 2020. Un dels programes amb més èxit de la cadena, en què famosos espanyols imiten a cantants tant nacionals com internacionals, començarà les seves gravacions a principis de novembre, i de moment ja es pot anunciar el nom de la primera concursant confirmada de la pròxima edició: María Isabel.

 

María Isabel va triomfar a la versió infantil d'Eurovisió

María Isabel, que ja té 24 anys,  va triomfar amb només 9 anys al festival d’Eurojunior de l’any 2004, quan va convertir-se en guanyadora del festival gràcies a la cançó ‘Antes muerta que sencilla’. Ara, la cantant torna a estar d’actualitat no només per la seva pròxima col·laboració amb el citat programa, sinó perquè acaba d’estrenar el seu nou single ‘La mirada’.

 

María Isabel fa guanyar Eurojunior 2004
María Isabel fa guanyar Eurojunior 2004 | INSTAGRAM

 

Així doncs, amb la seva incorporació al programa, María Isabel haurà de demostrar a partir d’ara el seu talent com a imitadora d’altres artistes, com ja va fer quan  va ser convidada a ‘Tu cara me suena’ durant el 2016 per interpretar la cançó ‘We found love’ de Rihanna. De moment, falta per confirmar la resta de concursants que formaran part del show musical televisiu, i alguns noms que estan començant a sonar amb força són els Kiko Rivera o Gemeliers.

 

També et pot interessar...