IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

☕ Salut veu «difícil» reobrir bars i restaurants a Catalunya per no «allargar l'agonia»

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya confirma més de 5.000 nous casos de Covid-19

María Jesús s'emociona amb un tap de biberó com el de les seves filles a 'GH DÚO'

La concursant del 'reality' ha decidit quedar-se l'objecte perquè li porta bons records

María Jesús en el confesionario
María Jesús demana quedar-se amb el tap de biberó  | Telecinco

 

Estar dos mesos tancat a la casa de 'GH DÚO' seria un tràngol difícil per a qualsevol persona. Però si a més, tens una família fora que t'espera i a la qual enyores, la situació esdevé molt més complicada. Aquest és el cas de María Jesús Ruiz, que està vivint una època emocionalment turbulenta dins del programa, perquè troba a faltar les seves filles.

Però a vegades el destí ens posa davant nostre el que més necessitem com si fos un senyal. I precisament això és el que li ha passat recentment a l'exmiss Espanya, ja que es va trobar un objecte de procedència desconeguda però que li va portar molt bons records.

L'origen dels fets

María Jesús se encuentra un tapón de biberón en la lavandería
María Jesús s'emociona quan veu un tap de biberó | Telecinco  

Els fets es van originar quan María Jesús entrava a la bugaderia per rentar la roba de manera habitual. Però quelcom va captar la seva atenció perquè li resultava molt familiar. Es tractava d'un tap de biberó, que la concursant va agafar entre les seves mans, i no va poder reprimir les seves llàgrimes. «De qui és això? M'ho puc quedar?», exclamava.

Sense deixar l'objecte, es va dirigir al confessionari per demanar al programa si podia quedar-se el tap perquè era el mateix que ella utilitzava amb les seves filles. «M'he trobat aquest tap d'un biberó. Me'l puc quedar? És igual que el de les meves filles. No sé d'on ha sortit però és de la marca que jo utilitzo amb les meves filles», va explicar.

L'efecte d'un objecte de plàstic

Tot i que es desconeix la procedència d'aquest objecte, el més probable és que hagi arribat des de fora de la casa, ja que moltes persones tiren coses per intentar arribar als participants. Però aquest fet deixa de tenir importància en comparació amb l'efecte que ha provocat la troballa d'aquest tap en María Jesús.

Ella mateixa va confessar com se sentia d'aquesta manera: «Una simple peça de plàstic ha aconseguit fer-me sentir molt bé. M'ha traslladat, això m'ho ha posat Déu. Estimo moltíssim a les meves filles, molt més que a la meva pròpia vida».

Finalment, es va guardar el seu valuós objecte i va afrontar el dia des d'una altra perspectiva. Cal recordar que aquesta setmana ha sigut especialment dura per a l'exmiss Espanya, ja que els seus companys no la van convidar a l'aniversari de Carolina Sobe i ella es va sentir menyspreada.


Comentaris

envia el comentari