María Jesús Ruiz acusa José María Gil Salgado de ser «la mà negra» que vol acabar amb la seva relació

L'exconcursant de 'Supervivientes' creu que les suposades amants de Julio Ruz estarien comprades per la seva exparella

María Jesús Ruiz señala a José María Gil Silgado como «la mano negra»
María Jesús Ruiz acusa a José María Gil Silgado de ser «la mà negra» | Telecinco

María Jesús Ruiz va tornar de ‘Supervivientes’ envoltada de polèmiques. La principal, la que acusava la seva parella, Julio Ruz, d’haver-li sigut infidel durant la seva absència. Malgrat tot, la ja exconcursant va insistir en la confiança que sentia per la seva parella i va assegurar que una «mà negra» estava intentant boicotejar la seva relació.

Des que l'exmiss España deixés anar aquesta afirmació el passat dijous, els rumors sobre el que generaven les sospites de la model s'han anat difonent. Tanmateix, ha estat la mateixa María Jesús Ruiz qui ha anat un pas més enllà i ha assenyalat directament al seu principal sospitós: José María Gil Silgado.

Gil Silgado seria la «mà negra»

María Jesús Ruiz va ser la gran protagonista aquest diumenge de 'Supervivientes: Conexión Honduras', on no li van deixar de preguntar per les suposades amants de la seva parella, Julio Ruz. «Aquestes dones vénen comprades», assegurava l'exconcursant a Isabel Rábago. Unes paraules que va despertar la curiositat de la presentadora, Sandra Barneda, que no va dubtar a preguntar a la model qui s'amagava darrere d'aquesta suposada trama.


«No hauria de dir-ho», començava dient María Jesús Ruiz, «però crec que Gil Silgado és el que està darrere de totes aquestes noies que han sortit», sentenciava. Així assegurava que, tal com va passar amb el llibre que va publicar l'empresari i en el qual parlava de la vida de la model, «he al·lucinat».

Anabel Gil sobre el seu pare: «És capaç de qualsevol cosa»

La hija de José María Gil Silgado, Anabel Gil
La filla de José María Gil Silgado, Anabel Gil | Telecinco

 

Aquestes sospites de María Jesús Ruiz coincideixen amb les paraules de la filla de José María Gil Silgado, Anabel, que no va dubtar a reconèixer a 'Sábado Deluxe' que el seu pare «té una obsessió brutal amb María Jesús».

De fet, Anabel considera que «és capaç de qualsevol cosa» per cridar la seva atenció i intentar recuperar-la. No obstant això, «si no la recupera», admet que l'empresari es ficarà entre cella i cella l'objectiu «d'enfonsar-la».

Gil Silgado es defensa

José María Gil Silgado
José María Gil Silgado es defensa | CatalunyaDiari.cat

 

Per la seva banda, el mateix acusat ha sortit a defensar-se després de l'aparició dels rumors. José María Gil Silgado va atacar públicament Maria Jesús Ruiz, assegurant que «no està molt bé del cap» i que si ja «no estava molt bé», ara «ha tornat pitjor». A més, l'exmarit de María Jesús Ruiz també va voler atacar Julio Ruz, assegurant que «havia tingut problemes econòmics, d'alcoholisme i del maltractament que patien tant ella com la seva mare».


Comentaris

envia el comentari