María Jesús Ruiz és atacada per una tortuga en l'estrena de 'Supervivientes'

El concurs es va estrenar aquest passat dijous 15 de març

María Jesús Ruiz fue la última concursante confirmada para el programa
Imatge d'arxiu de María Jesús Ruiz, concursant de 'Supervivientes'. | Qué!

La nova temporada de ‘Supervivientes’ ja s'ha estrenat. Aquest dijous, 15 de març, s'ha emès la primera gala del famós reality i amb ella hem pogut veure el primer gran ensurt que ha patit una de les concursants a l'illa. Es tracta de María Jesús Ruíz, qui ha estat atacada per una tortuga. 

Tot i que Ruiz no ha tingut conseqüències massa greus, el que sí que és segur és que la model ha passat una mala estona quan l'animal ha decidit mossegar el seu braç mentre ella estava tan tranquil·lament parlant amb una companya.

Una broma que va acabar amb una mossegada de tortuga

I és que cal destacar que la culpa de tot l'ha tingut el seu company Francisco, ja que no se li va ocórrer una altra cosa que acostar-li la tortuga massa a prop d'ella mentre aquesta no se n'adonava. La model es trobava tombada en una hamaca, amb banyador, i xerrant amb Saray, una altra de les concursants del programa. 

Francisco s'ha acostat a ella per donar-li un petit ensurt amb la tortuga a la mà, quan de sobte, l'animal ha allargat el seu coll i ha mossegat la model al braç.

En aquell moment es va crear el pànic, ja que María Jesús no parava de cridar de dolor i Francisco no sabia com apartar la tortuga que estava engaxada al braç de la model, ja que si tirava d'ella, l'animal també tirava de la carn del braç de María. Una escena bastant còmica, que segurament no ho va ser tant per a la protagonista dels fets. 

Así ha quedado el brazo de la concursante
Imatge de la mossegada de la tortuga al braç de la concursant. | Telecinco

Finalment, María Jesús va haver de ser atesa pels serveis mèdics del programa, després que la tortuga li acabés fent una ferida al braç. De fet, la model porta ara una bena a la zona per tal d'evitar que la ferida se li pugui infectar i se li curi al més aviat possible.


Comentaris

envia el comentari