Maria Jesús Ruiz s'imposa a Kiko Rivera i guanya 'GH Dúo'

Isabel Pantoja va entrar a la casa per abraçar el seu fill i comunicar-li que participarà a 'Supervivientes'

María Jesús Ruiz
Maria Jesús Ruiz és la guanyadora de 'GH Dúo' | TELECINCO

Maria Jesús Ruiz és la guanyadora de 'GH Dúo'. Després de tres mesos d'aventura, el públic va escollir aquesta matinada qui mereixia emportar-se cap a casa el maletí amb els 100.000 euros. Durant tota la nit les votacions van estar molt ajustades entre Kiko Rivera i Ruiz, de fet, en la darrera actualització que va fer el presentador del programa, Jordi González, els percentatges estaven en un 47% i un 53%, tal com explica 'La Coctelera'.

Finament, la balança es va decantar cap al costat de Ruiz qui, sens dubte, va celebrar la victòria amb una de les persones més importants a la seva vida: la seva mare. I ho va fer amb ella perquè, malauradament, el públic de la gala i la majoria d'exconcursants que es trobaven al plató no estaven de la seva part. No va ser una nit fàcil per a Ruiz, malgrat el desitjat, just i merescut triomf.

La tensió entre la mare de Ruiz i Jordi González

Fins i tot, el presentador va estar especialment dur amb la guanyadora i la seva mare. Un dels moments més tensos de la nit va ser quan González va preguntar a la Juani, mare de la guanyadora, per José María Gil Silgado i Julio Ruiz. En aquest punt, la mare va dir que parlaria amb la seva filla en privat. Sense pensar-s'ho dues vegades el presentador li va dir: «En privat significa per diners».

Evidentment, la mare es va mostrar força ofesa per l'acusació de González. La tensió al plató era tal que, fins i tot, Ruiz va arribar a dir que no volia guanyar. Tot i aquest enrenou, la veritat és que tant Rivera com Ruiz eren mereixedors guanyadors d'aquest concurs després de la seva llarga estança i el joc que, ambdós, han donat al programa. 

Kiko Rivera i María Jesús Ruiz
Kiko Rivera es va mostrar força dur amb Ruiz | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: Batalla final entre Kiko Rivera i Maria Jesús Ruiz per guanyar 'GH DÚO'

L'arribada triomfal de la Pantoja

Rivera no va defraudar ni en l'últim moment. Bé, millor dit, la que no va fallar va ser la seva mare: Isabel Pantoja. La popular cantant va aparèixer per sorpresa a la casa de Guadalix de la Sierra per a donar-li una forta abraçada al seu fill després de tres mesos. Rivera va sortir corrents del confessionari i es va dirigir cap al menjador de la casa per a protagonitzar un dels moments més emotius i tendres de la nit. Mare i fill es van fondre en una apassionada abraçada que va denotar la indubtable boníssima relació que mantenen.

Però la visita de la Pantoja no va ser només per a recordar-li al seu fill quant l'estima. La cantant va comunicar-li al seu fill que serà concursant de la nova edició de 'Supervivientes'. Rivera es va quedar bocabadat per l'anunci, no obstant això, es va alegrar per la seva mare sabent que és una gran fan d'aquest format de programa. Així doncs, ja s'ha confirmat que, efectivament, la Pantoja serà una de les concursants del programa que començarà a Hondures després de Setmana Santa.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja
Isabel Pantoja va anar fins a la casa de Guadalix de la Sierra | TELECINCO

 

Un bon concursant i una bona actriu

Amb els dos concursants finalistes al plató de Telecinco es va aprofitar per a fer un repàs de la seva trajectòria per la casa de 'GH Dúo'. Sens dubte, la de Rivera ha estat marcada per una de les confessions més importants de la seva vida: la seva passada addicció a les drogues. Per la seva banda, el concurs de Ruiz ha estat definit per l'amor i el desamor i les seves aventures amb Julio Ruiz i, més tard, amb Antonio Tejado. 

Un altre dels moments més intensos de la nit va ser quan González va proposar que ambdós finalistes descrivissin a l'altre. Ruiz va dir de Rivera que havia estat un bon jugador. No va ser igual d'amable Rivera en acusar a Ruiz de ser una bona actriu. Sempre diuen que després de la tempesta arriba la calma, i en aquest cas, va ser El Súper de la casa qui es va encarregar d'apagar les llums del concurs i, amb elles, l'huracà d'emocions de la nit. «Quan dieu que us heu sentit sols, recordeu que heu estat molt acompanyats», va sentenciar.

La casa de 'GH Dúo'
Les llums es va apagar de la casa de 'GH Dúo' | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: Una psicòloga assegura que María Jesús Ruiz es fa la víctima

Comentaris

envia el comentari