Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Dissabte plenament primaveral amb sol i més calor

María Jesús Ruiz a 'Supervivientes': «M'ha pres la nena temporalment»

La concursant va carregar contra el seu exmarit, Gil Silgado
María Jesús Ruiz a 'Supervivientes' | Telecinco

 

La concursant de 'Supervivientes', María Jasús Ruíz va tornar del seu abandonament temporal per assistir a un judici contra el seu exmarit, Gil Silgado, i segons més tard escoltava el veredicte dels espectadors. 

 

Així doncs, Sofía Suescun, Francisco, Raquel Mosquera i María Jesús es van posar en posició per escoltar Jorge Javier Vázquez, qui va pronunciar el nom del primer expulsat de la nit, precisament, María Jesús. Un cop d'ur que no va tarda a exterioritzar.

María Jesús no es rendeix

I és que, minuts abans de sentir la resposta de l'audiència, María Jesús va demanar al públic que la votessin per poder conservar la seva plaça al concurs. No obstant això, i en saber que era la que menys vots havia obtingut, María Jesús va esclar. I és que cal recordar que li acabaven de donar la notícia sobre la retirada de custòdia de la seva filla temporalment. 

 

«Hi ha un ser molt petit que està patint… M'han tret la nena temporalment… No acataré res més d'un home…», exclamava la concursant desesperada. Com ella mateix ja va informar als seus companys, fins que no torni a Espanya, la seva filla Alba haurà de conviure amb el seu exmarit.

 

María Jesús Ruiz a 'Supervivientes' | Telecinco

 

María Jesús continua a l'illa 

«Jo continuo aquí perquè és el meu dret i la meva obligació treballar com a mare que sóc. Si accepto marxar ara, la pròxima feina també me l'ha prendran i no em dóna la gana», al·legava la concursant. 

 

No obstant això, pocs minuts després, María Jesús es retrobava amb Mayte i Melisa per tornar a enfrontar-se al 'televot', per a conèixer el segon expulsat oficial de 'Supervivientes 2018'. Finalment, Zaldívar va ser l'escollida per l'audiència per abandonar, definitivament, el concurs.