IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

María Jesús Ruiz, de 'Supervivientes', amagava compreses usades pel dormitori en un reality d'Antena 3

Qui fora miss Espanya el 2004 va participar a 'La Granja' i va protagonitzar una escena molt qüestionada

María Jesús Ruiz
Imatge d'arxiu de María Jesús Ruiz | cedida

María Jesús Ruiz s'ha convertit en una de les concursants de 'Supervivientes' més assenyalada. Qui fora miss Espanya el 2004 ha estat una de les grans protagonistes del programa, encara que majoritàriament per factors externs al reality. L'últim motiu ha estat generat per Terelu Campos, qui ha revelat certes intimitats de l'exmodel.

La tertuliana de 'Sálvame' ha explicat unes anècdotes que van succeir a 'La Granja', un reality d'Antena 3, on María Jesús Ruiz era concursant i Terelu presentadora. Durant l'emissió d'aquell programa, la participant de 'Supervivientes' va mantenir certs comportaments que han estat molt criticats.

«El programa va haver d'autocensurar-se perquè era molt complicat i molt desagradable emetre determinades accions de María Jesús Ruiz», explicava la filla de María Teresa Campos. En aquest sentit, va detallar que es tractava de problemes «higiènics, relacionats amb la dona, previs a relacions íntimes».

Els problemes higiènics de María Jesús Ruiz

María Jesús Ruiz en 'Supervivientes'
María Jesús Ruiz a 'Supervivientes' | Telecinco

 

Aprofundint més en el tema, Terelu Campos va concretar que «hi havia accions que feia quan estava amb el període menstrual que eren poc correctes». Va ser llavors quan els altres membres de 'Sálvame', van començar a opinar sobre de quins problemes es podia tractar, tenint en compte que «estava en convivència amb més persones».

Entre el rebombori, es va escoltar la veu de Gema López, qui va preguntar si el conflicte estava relacionat amb les compreses. Terelu no va escoltar la pregunta, però Kiko Hernández, que coneixia l'anècdota, va assentir amb el cap, aportant més detalls sobre l'incident que relacionava a María Jesús Ruiz.

María Jesús Ruiz deixava compreses pel dormitori

Carlota Corredera va voler evitar que el conflicte es polemitzés i va recordar que aquest tipus de situacions «és una cosa normal». La presentadora de 'Sálvame' va admetre que això «passa a totes les dones fèrtils, en el seu període fèrtil», pel que no s'havia de ridiculitzar a ningú per aquest problema.

No obstant això, Kiko va tornar a aparèixer en escena per aportar més detalls sobre el problema i evidenciar que, efectivament, sí que era tan greu com alertava Terelu Campos. El tertulià va explicar que María Jesús Ruiz, durant el reality de 'La Granja', quan patia el període menstrual no tirava les compreses al lavabo, sinó que les amagava pels racons del dormitori.


Comentaris

envia el comentari