Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

María Jesús Ruiz tornarà a 'Supervivientes'

Després d'anunciar que havia d'abandonar el programa per motius legals, l'exMiss Espanya podrà tornar a incorporar-se al concurs
María Jesús Ruiz tornarà a 'Supervivientes' | Telecinco

 

Quan la concursant María Jesús Ruiz va saber que havia d'abandonar el programa 'Supervivientes' va ser un cop molt dur, tant per ella com pel programa en general. I és que aquesta edició és la que més abandonaments s'han produït, després de la d'Adrián Rodríguez i María Lapidra.

 

És per aquest motiu que la realització de 'Supervivientes' hauria pres la decisió que Ruiz pugui tornar al concurs un cop finalitzat el judici que tenia pendent contra la seva exparella Gil Silgado per maltractament.

 

María Patiño, presentadora del programa 'Socialité' ho ha confirmat. María Jesús Ruiz «tornarà a l'illa aquest dimecres». D'aquesta manera el concurs no patirà les conseqüències de la pèrdua d'un altre participant als inicis del 'reality'.

María Jesús Ruiz no marxa de 'Supervivientes'

María Jesús Ruiz no haurà de marxar de forma definitiva del concurs sinó que ho farà només de forma temporal. Cal recordar que la model no va marxar de l'illa no per aguantar més ni per malaltia, sinó per acudir a un judici. En un primer moment tot apuntava que la seva tornada a Espanya seria permanent, però al final s'ha decidit que podrà tornar a incorporar-se al concurs.

 

María Jesús Ruiz a 'Supervivientes' | Telecinco

 

Ruiz ha de tornar a Espanya per judici pendent contra José María Gil Silgado, la seva exparella i pare de la seva filla gran. L'exMiss el va denunciar per maltractament, motiu pel qual la Fiscalia demana «una condemna de 22 mesos de presó per delictes d'amenaces i coaccions».

Els abandonaments de 'Supervivientes'

Amb María Jesús Ruiz ja serien tres els abandonaments en menys de dues setmanes aquesta edició del concurs. L'exMiss va abandonar Hondures per problemes de força major, és a dir, per acudir a un judici. D'aquesta manera, Telecinco s'ha estalviat que els teleespectadors visquin una altra escena com la d'Adrián Rodríguez i María Lapiedra.

 

El primer va ser l'actor de 'El Chiringuito de Pepe'. Adrián va al·legar que tenia «problemes d'ansietat». Després el va seguir l'exactriu porno María Lapiedra. Ella reclamava la necessitat de saber de les seves filles, motiu pel qual no va voler seguir al concurs.