YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

María Jiménez fa esclatar el 'Deluxe' i revela una 'bomba' sobre Rocío Jurado

La cantant sevillana assegura que Rocío Jurado tenia problemes amb l'alcohol

María Jiménez.
María Jiménez esclata després d'escoltar l'entrevista d'Amador Mohedano | María Jiménez.


María Jiménez ha carregat sense pietat contra Amador Mohedano i Rocío Jurado després d'escoltar l'entrevista que el germà de 'la más grande' ha concedit a 'Sábado Deluxe'. És més, ha fet una gravíssima acusació contra Rocío Jurado.

Amador Mohedano descriu a María Jiménez com una persona «molt difícil»

Amador Mohedano ha tornat a seure davant de Jorge Javier Vázquez per parlar de la polèmica que ha sorgit sobre la relació d'amistat que van mantenir Rosa Benito i Belén Esteban

.


No obstant això, durant l'entrevista s'han tractat diversos temes, entre ells la seva relació amb María Jiménez i algunes anècdotes que van viure durant els dos anys que van treballar junts. L'exmarit de Rosa Benito ha recordat algunes de les vivències que va tenir amb la cantant, a la qual descriu com una persona «molt difícil».

Per exemplificar les seves declaracions, Amador Mohedano ha recordat un episodi que van viure un dia de concert. Sense entrar en molts detalls, el convidat ha explicat que la seva companya de professió no va cantar tot el repertori perquè va pujar a l'escenari «una mica alegre», utilitzant aquest eufemisme per donar a entendre que estava èbria per culpa de l'alcohol.

La cantant esclata al 'Deluxe'

María Jiménez ha esclatat en ple directe quan ha escoltat les paraules d'Amador i no ha dubtat en desmentir les acusacions i tornar-li la punyalada amb algunes confessions que no han agradat gens a Amador Mohedano. «María no es talla ni un pèl parlant», ha assegurat el convidat encara sorprès per l'atac sense pietat de la cantant cap a ell i la seva germana.

Encara que María Jiménez no ha volgut defensar la seva postura via telefònica, sí que ha transmès la seva opinió a María Patiño a través de WhatsApp. «No et creguis res; és un fals, un mamarratxo i un mentider com la seva germana. Per parlar de les alegries dels altres cal tenir les esquenes molt netes», ha advertit María Jiménez assegurant que estaria disposada a seure en un plató de televisió per explicar tot el que s'ha callat durant molts anys.


Els suposats problemes amb l'alcohol de Rocío Jurado

La sevillana ha acusat Rocío Jurado de tenir problemes amb l'alcohol i ha tret a la llum algunes de les anècdotes que deixen en evidència l'addicció: «Que Amador expliqui el dia que es va emportar una caixa de whisky de la porta d'un camerino, que expliqui tot el que bevia la seva germana abans de pujar a l'escenari...».

Malgrat les dures declaracions, Amador Mohedano ha volgut mantenir la calma defensant a la seva germana, però sense entrar en polèmica. «Potser un dia es prenia un gintònic, però res més. No discutiré amb María perquè sé com és», assegura el pare de Chayo Mohedano intentant treure una mica de ferro a l'assumpte.

Finalment, el convidat ha volgut tancar qualsevol classe d'especulació sobre un enfrontament en directe amb la cantant. Encara que María Jiménez té moltes ganes d'explicar-ho tot a la televisió, Amador Mohedano ha rebutjat qualsevol possibilitat d'un cara a cara amb la cantant en un programa televisiu.


Comentaris

envia el comentari