Maria Jiménez explica al 'Sábado Deluxe' que «vaig arribar morta a l'hospital»

La cantant està convençuda que després de la mort hi ha alguna cosa més i que, per això, no estava preocupada

Els col·laboradors de Sálvame durant un dels seus programes
Maria Jiménez va concedir per primera vegada una entrevista després de la seva malaltia | Telecinco

 

Maria Jiménez no només s'ha recuperat de la forta malaltia digestiva que l'ha obligat a estar greu diversos mesos a l'hospital, sinó que ha tornat a la vida amb més ganes, més força i, això sí, el mateix sentit de l'humor de sempre. Després d'estar un temps lluny dels focus mediàtics, l'artista va concedir una entrevista el passat dissabte al 'Sábado Deluxe'. 

Sens dubte era una de les entrevistes més esperades de l'any, ja que d'ençà que va sortir de l'hospital només se l'havia pogut veure en una ocasió baixant de l'ambulància que la porta cada dia a rehabilitació. Amb un aspecte evidentment més feble, però amb una energia imparable característica, Maria va voler compartir i explicar amb tots els espectadors què és el que li havia passat. 

 

«Jo no he tingut la sensació que em podia morir», diu la cantant

Segons la cantant, tot va començar amb un mal de panxa després d'estar diversos dies sense poder anar de ventre. A més a més, va començar a sentir dolors per la zona abdominal i ganes de vomitar. Finalment, quan ja sentia que alguna cosa no anava bé, Maria va decidir trucar una nit al seu fill perquè la portés a urgències. Una vegada a l'hospital de Sevilla li van dir que l'havien de traslladar fins a Cadis perquè precisava d'una operació que allà no li podien fer.

A partir d'aquest punt, va començar el periple de la cantant per quiròfan, l'UCI i, finalment, planta, fins que s'ha pogut recuperar del virus que li va debilitar la massa muscular de tots els organismes. En aquest sentit, Maria va arribar a dir que: «Vaig arribar morta a l'hospital. He ressuscitat i aquí estic». Tanmateix, va explicar que: «Jo no he tingut la sensació que em podia morir. Després de la mort hi ha un altre 'catxondeo'. Això no acaba aquí, ho tinc claríssim». 

El patiment de la seva família

Ara bé, l'artista sí que s'ha preocupat per la situació de patiment per la qual ha passat la seva família en veure-la en un estat tan delicat de salut. De fet, va confessar que: «Jo no ho he passat malament, el que pitjor porto és que ho he fet passar malament a la meva família. Quan vaig despertar del coma vaig veure la meva germana i al meu fill plorant. El meu fill estava fet pols, pensava que em moria».

Ara bé, com sempre, en els moments més difícils apareixen les persones que realment t'estimen i, d'això ha après molt Maria. Finalment, es va atrevir a explicar alguna divertida anècdota més com que una dona que la portava en ambulància va preguntar-li si la Maria Jiménez s'havia mort o no. «Senyora, que Maria Jiménez sóc jo!», va esclatar l'artista.


Comentaris

envia el comentari