María Jiménez plora en recordar la seva filla

María Jiménez, greu a la UCI, mentre recorda entre llàgrimes a la televisió, la mort de la seva filla

La cantant no va poder evitar emocionar-se en explicar la trucada de la Guàrdia Civil que li confirmava la mort de la jove

La cantant María Jiménez es troba en estat greu a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de la clínica Sant Rafael de Cadis, segons han informat fonts sanitàries. María Jiménez està ingressada en aquesta clínica des de fa una mica més de dues setmanes. La cadena Telecinco ha informat que va ser operada el passat 2 de maig d'una obstrucció intestinal i que, tot i que en principi va evolucionar favorablement, en els últims dies s'han produït complicacions en el seu estat salut.

El seu pitjor record, el passat divendres a Telecinco

María Jiménez ha estat una dona generosa amb Bertín Osborne. I ho ha estat perquè en la seva entrevista al programa 'Mi casa es la tuya' que es va emetre a Telecinco el passat divendres 17 de maig, la cantant va explicar alguns dels moments més durs i íntims de la seva vida personal. 

I no hi ha res més dolorós i personal per una mare que explicar com i per què va morir la seva filla. Un fatídic hivern de 1985 la filla de Jiménez i Pepe Sancho havia d'agafar un tren però, finalment, va decidir pujar al cotxe d'uns amics. Jiménez va recordar entre llàgrimes la trucada de la Guàrdia Civil per confirmar-li la mort de la seva filla, tal com explica 'La Coctelera'. 

Una emocionada cantant explica com es va assabentar de la mort de la seva filla

«Estava esperant uns amics que no venien de la serra i no arribaven perquè se'ls hi havia congelat el circuit del líquid del cotxe. I a la una i mitja de la matinada em va trucar la Guàrdia Civil per a donar-me la notícia. I jo li vaig dir que la meva filla anava en tren, però em van dir que no, que anava en un cotxe», explicava emocionada l'artista. Osborne, que va intentar de consolar el mal que una mare mai pot curar, va confessar que aquella mort el va sobtar molt.

«A mi em va impactar una barbaritat. Jo sense tenir una relació directa amb tu, tot i que ens veiem de tant en tant, allò em va impactar moltíssim», va admetre. I és que no era per a menys, ja que la mort d'una noia tan jove sempre impressiona per l'immens mal que pot causar en una família. Un mal i dolor que, malgrat el pas del temps, Jiménez no ha pogut reparar i encara s'emociona fortament en parlar de la seva filla. Moguda pels forts sentiments que va sentir en recordar la fatídica història, la cantant va dir: «Perdona, Bertín. Per això no m'agrada parlar d'això. No ho puc evitar».

María Jiménez al programa de Bertín Osborne
María Jiménez va explicar a Bertín un dels moments més difícils de la seva vida | Telecinco

 

 

També et poden interessar...

  • María Jiménez torna a l'UCI a causa del seu delicat estat de salut
  • María Jiménez sorprèn Bertín Osborne amb la seva pintoresca casa