Bertín Osborne amb María Jiménez

María Jiménez sorprèn Bertín Osborne amb la seva pintoresca casa

Els espectadors van poder endinsar-se en un món ple de records, d'històries i de referències culturals i artístiques íntimament relacionades amb la història de la vida de la cantant

La cantant María Jiménez es troba en estat greu a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de la clínica Sant Rafael de Cadis, segons han informat fonts sanitàries.

María Jiménez està ingressada en aquesta clínica des de fa una mica més de dues setmanes. La cadena Telecinco ha informat que va ser operada el passat 2 de maig d'una obstrucció intestinal i que, tot i que en principi va evolucionar favorablement, en els últims dies s'han produït complicacions en el seu estat salut.

La cantant, protagonista amb Bertín Osborne

El passat divendres 17 de maig, la popular cantant va rebre a la seva llar a Bertín Osborne, en el marc del programa 'Mi casa es la tuya' que s'emet a Telecinco. 

Arran de l'entrevista, Osborne i tots els espectadors van poder endinsar-se en un món ple de records, històries i referències culturals i artístiques íntimament relacionades amb la història de la vida de la cantant.  Jiménez, que actualment es troba hospitalitzada un en greu estat de salut, ja va començar a sorprendre només amb la façana de la seva llar.

Una història a cada racó

Pintada amb un blau Klein, ja deixava entreveure el que es podia amagar al seu interior. Una vegada el presentador va traspassar la porta, va entrar en un món paral·lel, del qual, va arribar a dir que: «Aquesta és la casa més especial que he visitat mai, fins i tot més que la de Rappel».  En un món de blaus i grocs ben llampants, es van intercalant els arcs d'inspiració marroquí que recorden els de l'Alhambra de Granada o la Mesquita de Córdova, els barrets de plomes que va utilitzar a la gira 'Donde más duele' amb Joaquín Sabina, i un jardí ple de pau i d'objectes importants per ella com un carro de golf. 

La casa de Jiménez és un museu, una pàgina de cada una de les històries més importants que ha viscut en la seva vida. Orgullosa, va explicar-li a Osborne que ella mateixa era qui l'havia dissenyat i que la seva intenció era reflectir tots els moments més importants de la seva vida a través de les seves parets, quadres, pintures i objectes. Fins i tot, va destacar Jiménez, tenia una escultura que havia format part de la decoració de la pel·lícula 'Nadie conoce a nadie'. 

Una de les imatges del programa de María Jiménez
María Jiménez té la casa plena de records | Telecinco

 

La vida d'una reconeguda artista

Més enllà de la pintoresca casa que té l'artista, Osborne va poder conèixer els capítols més difícils de la seva vida i la seva inspiració contínua per a convertir-se en una de les cares més conegudes dels escenaris dels anys 70 en endavant. La cantant sempre s'ha mostrat lliure i amb caràcter i, malgrat el pas del temps, a ningú se li obliden les seves actuacions carregades de personalitat, la seva veu rascada i la seva cabellera rossa seduint a un públic que no podia més que admirar el seu talent innat.

Bertín Osborne amb María Jiménez
María Jiménez va explicar la seva vida a un sorprès Bertín Osborne | Telecinco

 

També et poden interessar...