María Lapiedra i Adrián Rodríguez confessen a 'Supervivientes' que van fer un trio

La col·laboradora assegura que va ocórrer fa molts anys i va revelar qui va ser el tercer en discòrdia

María Lapiedra y Adrián Rodríguez recordaron su trío en 'Supervivientes'
María Lapiedra i Adrián Rodríguez van recordar el seu trio a 'Supervivientes'. | Telecinco

Adrián Rodríguez i María Lapiedra han deixat a tots els espectadors de 'Supervivientes 2018' amb la boca oberta amb les seves confessions. I és que tots dos concursants han recordat una etapa de la seva vida on van tenir un 'affaire' i van fer un trio.

«Jo estava embolicada amb Víctor i de sobte, no ho sé, Adri va acabar a casa meva. Al final vam començar a parlar i van començar a embolicar-nos», comentava María entre riures, afegint que «jo crec que ell va marxar i vam començar a embolicar-nos tu i jo, i després ell va venir i van acabar els tres. Ens ho vam passar bé aquell dia».

Víctor Elías de 'Los Serrano', el possible tercer en discòrdia

Encara que no van especificar qui era aquest 'Víctor' amb el qual l'exactriu porno estava, molts ja han començat a fer les seves càbales i tot apunta que podria ser Víctor Elías, conegut actor que va donar vida a Guille a 'Los Serrano'. I és que en el seu llibre, la col·laboradora havia explicat que va tenir un idil·li amb tots dos.

Durant la conversa, Adrián tampoc es va tallar un pèl: «Després va venir Víctor amb la sota de basts que té», va bromejar, fent referència al seu membre viril. «Jo fluixejava», li responia Lapiedra. Aquesta nit, els tres havien estat de festa a la coneguda discoteca de Madrid 'La Posada' i després van acabar a casa de la col·laboradora.

María Lapiedra ja coneixia a Gustavo quan va fer el trio

Segons va explicar María, tot va ocórrer fa ja bastants anys i encara que para llavors ja havia estat amb Gustavo, en aquesta època no tenia contacte amb la seva actual parella: «El gener de 2010 o així vaig començar amb Gustavo i quan vaig estar amb vosaltres era l'època en la qual no em parlava amb ell».

Perquè no pertoqués a confusions, la col·laboradora de 'Cazamariposas' va explicar que va conèixer a Víctor en aquest període: «Els dos primers anys vaig estar molt bé amb ell i després va haver-hi uns mesos que no, aquí va ser quan vaig conèixer a Víctor», sentenciava.

Encara que de moment el paparazzi no ha comentat res sobre les declaracions de la seva parella, que María i Víctor bromegessin amb la reacció de Gustavo sobre la seva trobada no li haurà d'asseure res bé.

De fet, el col·laborador de 'Sálvame' ja va manifestar sentir-se molest amb l'actitud de María al programa, ja que pel que sembla aquesta li va prometre no parlar de la seva exdona al 'reality', una promesa que va acabar trencant al cap de pocs dies de la seva estada a l'illa.

Adrián contó todos los detalles sobre su encuentro durante la gala de 'Supervivientes'
Adrián va explicar tots els detalls a la gala de 'Supervivientes'. | Telecinco

 

Jorge Javier bromeja amb la trobada de María i Adrián

Com no podia ser d'una altra manera, el tema va donar lloc moltes bromes durant la gala. «Estàvem a gust, el que és una festa de les guais», comentava Adrián quan Jorge Javier li va preguntar pel trio que havien fet. «Tinc flaixos d'aquesta nit», deia María.

Però la cosa no va quedar aquí i Jorge Javier no va dubtar a interrogar a Adrián sobre que a què es referia amb «la sota de basts»: «Tinc amics molt ben dotats», li va respondre. «Doncs digues-me amb qui camines i si està bo, me l'envies», li va respondre el presentador entre riures.


Comentaris

envia el comentari