IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

María Lapiedra es converteix en nova col·laboradora de 'Sálvame'

La seva relació amb Gustavo González ha estat clau per aconseguir un seient al programa de Mediaset

María Lapiedra en 'Sálvame'.
María Lapiedra durant una entrevista a 'Sálvame'. | Telecinco

María Lapiedra s'ha convertit, volen o no, en una de les protagonistes d'aquest any a 'Sálvame'. La seva més que mediàtica relació amb Gustavo González, ha aconseguit centrar tota l'atenció de l'audiència de Telecinco, cosa que sempre agrada als responsables de la cadena.

Tot i això, la història d'amor s'ha convertit en la telenovel·la favorita aquest Nadal, en la qual María interpreta molt bé el paper d'«amant». Per a María Patiño i Gema López, es tracta tan sols d'una trista interpretació, però a la catalana sembla que li ha servit perquè els Reis li portin un dels millors regals possibles.

Una gran bomba televisiva

'Sálvame' va començar el programa de dilluns a la tarda anunciant la incorporació d'un nou col·laborador a les seves files. Encara que en principi el nom de Rosa Benito era el que sonava amb més força, un 'Rei Mag' no va trigar a entrar al plató amb l'última incorporació dins d'una caixa, com si es tractés d'un regal. Quan els col·laboradors van destapar la sorpresa, es van trobar amb el somriure de María Lapiedra.

María va convertir el plató en un mar de llàgrimes

De totes maneres, el somriure no va trigar a desaparèixer i és que a 'Sálvame' s'ha parlat durant els últims dies d'un treball alternatiu i poc lícit amb el qual María podria estar guanyant molts diners. El programa també ha comptat amb el testimoni de diverses exparelles de l'actriu, els qui han revelat les seves veritables intencions. Això va ser la gota que va satisfer el got, i María no va poder més i va trencar a plorar, convertint el plató en un mar de llàgrimes.

Una nova col·laboradora molt sentimental

I és que la nova col·laboradora sembla que arriba disposada a donar molta guerra, i cada vegada són més les veus que diuen que arriba per treure-li el lloc a Lydia Lozano, com la que més plora. Si les llàgrimes de Lydia Lozano ja són un element fonamental del programa, les de la catalana sembla que segueixen el mateix camí. I és que l'amant de Gustavo González té tanta facilitat per plorar, com per fer-nos riure; un caràcter que ha embogit l'audiència. 


Comentaris

envia el comentari