Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Nuet renuncia a l'acta de diputat i confirma el fitxatge per ERC

ÚLTIMA HORA

Detenen un jove per segrestar una dona al Montsià

María Lapiedra, destrossada en tornar a Espanya per no poder veure a les seves filles

Gustavo González assegura que Mark Hamilton ha incomplert el seu acord
María Lapiedra va abandonar 'Supervivientes' perquè volia veure a les seves filles. | Telecinco

 

Gustavo González ha explicat en 'Sálvame' que María Lapiedra està «destrossada» després d'abandonar 'Supervivientes' perquè el seu marit, amb qui està en tràmits de divorci, ha incomplit el seu acord per veure a les nenes després del seu retorn.

 

Segons el col·laborador, tots dos tenien un acord perquè María veiés a les seves filles la nit que va tornar a Espanya des d'Hondures, però Mark no ho hauria complert i això hauria afectat molt a María.

 

Lapiedra va abandonar el concurs diumenge passat, 8 d'abril, després de diversos intents i peticions al programa. L'actriu va repetir en diverses ocasions que volia veure a les seves filles, especialment enmig del procés de divorci del pare de les nenes.

Gustavo no volia que María abandones

Tot i que Gustavo, la seva actual parella, li va recomanar que continués en el concurs, la catalana no va suportar la pressió i va anunciar el seu abandonament. De fet, des de Telecinco tenien clar que Lapiedra acabaria abandonant el concurs, encara que admeten que esperaven que aguantaria més.

 

Després d'acusar directament a Mark Hamilton de trencar el seu acord amb María Lapiedra, Gustavo ha estat recriminat per Mila Ximénez, que va assegurar a 'Sálvame' que Mark és un bon pare i no entén «el canvi de discurs i d'actitud» del seu company contra ell.

 

Mark Hamilton podria haver incomplit un pacte amb María per veure a les nenes després d'abandonar el concurs. | Cedida

 

María Jesús Ruiz, obligada a abandonar per obligació judicial

Als abandonaments voluntaris d'Adrián Rodríguez —per pressió i problemes d'ansietat— i de María Lapiedra, s'uneix ara el de María Jesús Ruiz, que ha hagut d'abandonar perquè està obligada a comparèixer davant del jutge aquest dilluns per la denúncia interposada contra José María Gil Silgado per maltractaments.

 

La concursant va demanar abans del concurs que es postposés la cita, però la negativa del jutge ha obligat a la concursant a abandonar si no vol enfrontar-se a multes econòmiques i fins i tot procediments penals si es repetís la seva absència en una segona cita.

 

María Jesús Ruiz a 'Supervivientes' | Telecinco