rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

María Lapiedra i Gustavo González, possible parella en un nou 'reality'

Es tracta d'un format que començarà al gener i el presentarà el català Jorge Javier Vázquez
María i Gustavo podrien entrar al nou 'reality' de parelles de Telecinco | El Español

 

Després del gran èxit de 'GH VIP', Telecinco prepara un nou 'reality' que començarà a partir del gener i que, segurament, es dirà 'Vip a Vis', presentat per Jorge Javier Vázquez. L'únic en comú que té aquest 'reality' amb 'GH VIP', però, és que serà en una casa de Guadalix.

 

L'objectiu és que parelles que ja no ho són però que van tenir una gran història d'amor, o bé parelles que encara estan juntes però d'on poden sorgir problemes, entrin a la casa i convisquin plegades.María Lapiedra i Gustavo González que, després d'haver fet un viatge de somni a les illes Maldives han anunciat que es casaran, podrien formar part d'aquest 'reality'.

 

Tambén et pot interessar: Gustavo González i María Lapiedra es casaran

 

Hi haurà 'edredoning' de María i Gustavo?

Gustavo, al programa 'Sálvame', va explicar que l'havien trucat de Zepelin per si volia participar amb la seva parella al nou 'reality'. El paparazzi va confessar que li encantaria que Chelo García Cortés i el seu ex, Parada, participessin al concurs.

 

Un altre col·laborador del programa, Kiko Hernández, va preguntar-li a Gustavo si li agradaria veure's a dins de la casa amb la seva xicota. Encara que el fotògraf no va confirmar res, no va dubtar en fer broma sobre la possibilitat de fer un 'edredoning' amb María, segons va suggerir-li Mila Ximénez. 

 

També pots llegir: El regal de María Lapiedra a Gustavo González

Possibles participants del nou programa

Encara que no hi ha res confirmat, la productora ja ha contactat amb algunes parelles o exparelles que voldria incloure al nou programa. 'ColumnaCero' ens desvela una llista de possibles participants: 

 

1) Juan Miguel el perruquer i la cantant Karina. A l'antic concursant de 'Supervivientes' el vam poder veure a la boda de la seva filla, gairebé eclipsant-la amb el seu vestit de color malva.

 

Juan Miguel i Karina durant la boda de la seva filla | Telecinco

 

2) Ylenia y Fede Rebecchi, els dos concursants de 'GH' que van acabar fatal després del concurs. 

3) Antonio Tejado, el nebot de la cantant María del Monte, col·laborador de ‘Sálvame’ i la seva xicota Candela, que fa uns dies van tornar a ser notícia per una suposada infidelitat per part d’ell. 

4) Pepi Valladares, antiga treballadora d’Isabel Pantoja i el seu ex marit Foski, que va ser xofer i mà dreta de Julián Muñoz.

5) Fayna Bethencourt i Carlos Navarro “El Yoyas”, dos concursants polèmics de ‘GH’, sobretot ell, que han conviscut junts i tenen fills en comú, però que han acabat com el rosari de l’aurora. 

6) Amador Mohedano i la seva parella Jacqueline; com que l’ex de Rosa Benito està a punt de perdre la finca, el fet de participar al ‘reality’ l’ajudaria molt econòmicament. 

7) Monchito i Jesús Tomillero (primer àrbitre de futbol que va dir que era gai), que ja van participar al ‘reality’ que va fer ‘Sálvame’ per aconseguir un nou col·laborador. Haurem d’esperar que Telecinco confirmi si aquests seran els participants o hi haurà altres parelles que entrin a la casa del nou ‘reality’ de Mediaset.