ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

María Lapiedra s'acomiada de Gustavo González a 'Sálvame': «Pensaré sempre en tu»

La col·laboradora abandona el programa per començar la seva aventura a 'Supervivientes'

María Lapiedra después de la contestación de Gustavo González a la pregunta «¿Quieres casarte conmigo?»
María Lapiedra i Gustavo González, separats per 'Supervivientes'. | Telecinco

María Lapiedra es va acomiadar dels seus companys de 'Sálvame'. La col·laboradora de televisió va gaudir d'un emocionant últim programa, abans d'incorporar-se a la pròxima edició de 'Supervivientes'. Per això mateix, no va voler desaprofitar l'ocasió i s'ha acomiadat, com és degut, de Gustavo González.

«T'estimo molt», li va confessar l'exactriu de cinema per adults al periodista, «et trobaré molt a faltar i pensaré sempre amb tu». Les paraules de María Lapiedra feien aixecar els «Oh» de l'audiència, que gaudia d'un emotiu retrobament, entre els dos grans protagonistes de les últimes setmanes.

«Encara que passis gana?», li va preguntar Gustavo, amb una mirada múrria, que va donar a entendre que no només parlava del menjar. «Sí», va respondre María, mentre abraçava al seu estimat. Una dolça excusa que era necessària per a tota l'audiència, després de la tensió que van viure dies enrere.

Finalment, tot es va consolidar amb un petó, que va provocar l'aplaudiment de tot el plató de 'Sálvame', fascinats pel bonic moment que estaven vivint. Inclòs, els companys de programa van quedar sorpresos per l'instant que els havien regalat, que demostra que la relació entre ells, de farsa té ben poc.

El beso entre María Lapiedra y Gustavo González
El petó entre María Lapiedra i Gustavo González. | Telecinco

El recolzament de 'Sálvame'

María Lapiedra va aprofitar el seu acomiadament per demanar a tots els seus companys i a l'audiència del programa «que em doneu suport». En aquest sentit, li va indicar a Belén Esteban que, quant va participar a 'Gran Hermano VIP' ella va fer tot el possible per ajudar-la a fer que guanyes.

«Jo no sóc mai de votar, però vaig estar votant moltes vegades, perquè guanyessis», va referir-se la col·laboradora, qui va afegir que fins i tot va votar «en contra de Ares Teixidó perquè l'expulsessin». Unes paraules que Belén, sempre molt activa, no va dubtar a trobar-los resposta.

«Si et portes malament, et criticaré», advertia Belén, al costat de Gustavo González, demanant respecte per al seu nuvi. «Si et portes bé, també ho diré», afegia Belén, en un clar avís que María, per ser ben valorada, havia de guanyar-se els seus propis comentaris.


Comentaris

envia el comentari