Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Dissabte plenament primaveral amb sol i més calor

Kiko Hernández assegura que María Lapiedra i Sofía Suescun tenen un pla que podria portar «problemes penals» a Francisco

Les dues ho haurien pensat a Hondures amb l'objectiu de fer-lo fora de 'Supervivientes'
Kiko Hernández ha alertat la dona de Francisco del pla de Lapiedra i Suescun | Telecinco

 

Després de la sortida voluntària de María Lapiedra de 'Supervivientes', els seus companys de 'Sálvame' no li han passat ni una. Kiko Hernández, un dels seus principals detractors al concurs, ha portat la situació encara més al límit denunciant un suposat pla que l'exactriu porno hauria ideat a Hondures.

 

Pel que sembla, es tracta d'una estratègia per fer fora del programa Francisco, i no l'hauria preparat sola. Segons les paraules de Kiko Hernández, María Lapiedra hauria tingut com a còmplice a Sofía Suescun. Ambdues haurien ideat un pla que podria tenir fatals conseqüències per al concursant, segons ha explicat Kiko Hernández.

Francisco podria tenir problemes amb la justícia

D'altra banda, es va advertir en directe a la dona de Francisco: «Paca, que sap que tu i jo tenim certa amistat. Vés-hi demà a un Jutjat de Guàrdia, perquè si sabessis què dirà María Lapiedra i Sofía Suescun del teu marit, si sabéssiu el pla que han ideat a l'illa per fer fora el vostre marit ... », deia Kiko.

Lapiedra i Suescun volen fer fora Francisco de 'Supervivientes' | Telecinco

 

Tot seguit, el periodista confessava que es tractava d'una cosa que podria comportar conseqüències penals per a Francisco: «Et garanteixo que tard o d'hora ho explicaré, que és tan greu que Francisco podria tenir problemes penals. S'hauria d'anar a un Jutjat de Guàrdia, fer un 'María Jesús Ruiz'», afegia en al·lusió a la concursant que va marxar temporalment per anar al jutjat.

Malgrat aquestes paraules, Kiko Hernández no va confessar en cap moment quin era el pla de les dones, si bé animava a la dona de Francisco que el truqués per conèixer la veritat: «Si vols saber què diuen aquestes senyores del que ha dit el teu home a l'illa, truca'm i jo t'ho explicaré, però és molt greu», assegurava el col·laborador.o.

Mila Ximénez critica durament l'actitud de María i Sofía

Així doncs, Mila Ximénez també va voler afegir la seva, i és que segons sembla ella també sabia de què es tractava, «Sou brutes, manipuladores ... Tens una gran indecència. Si tu ho saps d'algú a l'illa, vas directament a la direcció del programa», assegurava Mila, que tampoc va confessar aquesta misteriosa cosa que podria posar en greus problemes a Francisco.