El mític presentador català Alfons Arús

Una col·laboradora deixa Alfonso Arús bocabadat en directe: «Es casa en sis hores»

La protagonista de la història ha mantingut l'enllaç en secret

Sorpresa molt especial la que s’han emportat els espectadors del programa matinal Aruseros de la Sexta. El format, presentat pel mític presentador català Alfons Arús, es trobava emetent un programa més en directe quan una de les companyes i col·laboradores d’Arús ha volgut soltar la bomba.

Ha estat la seva companya María Martín Moya, amb qui fa diversos anys que treballa, qui ha compartit l’exclusiva. En aquesta ocasió, els protagonistes de la notícia no han estat personatges del cor ni cap famós que estiguessin comentant, sinó que ha estat una informació totalment personal.

Revelen un casament que tindrà lloc aquesta mateixa tarda

María Martín Moya ha anunciat que es casa. Si bé la notícia ja és per si una gran exclusiva, la mateixa col·laboradora ha revelat que ho farà dintre de sis hores. Així, aquest divendres a la tarda se celebrarà el bonic enllaç entre la col·laboradora de la Sexta i el seu marit Dani, amb qui fa anys que comparteix una relació.

La notícia ha estat com una bomba pels espectadors d’Aruseros, que han vist com l’exclusiva saltava a primera hora del matí. Poc després el programa ha compartit la notícia a les xarxes, acabant de sorprendre tots aquells que avui no havien sintonitzat la Sexta.

María Martín Moya és una gran apassionada de la televisió, el menjar i l’esport. A les seves xarxes es descriu com una persona que pot estar sempre menjant davant d’un plat, però també ho cremarà tot practicant ‘running’ o fent exercici al gimnàs o casa.

Al seu Instagram es poden veure precioses fotografies amb el seu futur marit, causant l’enveja de tots aquells que la miren. Mentre els espectadors d’Aruseros continua assimilant l’exclusiva, María Martín Moya es prepara per al seu casament que tindrà lloc en menys de sis hores.