María Patiño en el plató de 'Sábado Deluxe' programa que a veces presenta

María Patiño abandona per sorpresa 'Sálvame'

La periodista no va participar a 'Sábado Deluxe'

L'últim programa de 'Sábado Deluxe' ha deixat molts titulars, i és que l'espai presentat per Jorge Javier Vázquez va albergar molts conflictes, en especial el cas d'Antonio Montero. El que realment ha sorprès més ha estat un succés que va passar abans de l'emissió del programa.

Patiño marxa de Telecinco molt enfadada

Segons van explicar companys del programa, María Patiño  hauria abandonat la seu de Telecinco molt enfadada després d'una monumental esbroncada durant la reunió prèvia a l'últim 'Deluxe'. La periodista no va estar present durant el programa de la nit, tot i que estava apuntada per anar.

La col·laboradora va descobrir que el polígraf sobre Montero contenia preguntes molt delicades sobre ella. És per aquesta raó que Patiño va decidir abandonar la reunió i apartar-se del programa. La presentadora de 'Socialité' s'ha sentit traïda per Antonio Montero, ja que en el seu dia van arribar a ser amics.

«Hem arribat a la reunió, Maria s'ha sentit malament en assabentar-se de les preguntes del contingut del polígraf i ha marxat cap a casa», explicava Gema López, companya i una de les millors amigues de la periodista. Ni tan sols va voler entrar en directe al programa per trucada.

María Patiño, decebuda amb Antonio Montero

La no presència de Maria Patiño al programa ha consumat una mala relació. La presentadora va arribar a dir que Montero era la «pitjor persona» amb la qual havia treballat, unes declaracions rotundes que van sorprendre a tothom.

«Li he descobert en una mentida i m'he adonat el tipus de persona que és. La gent pot ser que sàpiga qui sóc jo, el problema és que no saben qui és Antonio Montero», va dir Patiño molt alterada a 'Sálvame' durant la setmana.

Cal esperar que la presentadora torni a col·laborar amb 'Sálvame' després d'aquesta ensopegada, però sembla que Patiño  està decidida a no participar en «el joc de Montero». Potser la periodista acabi posant en un compromís a Telecinco i el programa, que hauria de decidir entre ella o Montero. El que està clar és que la relació entre els dos està totalment trencada.