YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

María Patiño, vetada: no podrà aparèixer aquest diumenge al 'Deluxe'

La presentadora de 'Socialité' ha explicat les raons de la seva absència

María Patiño al plató de 'Sálvame' durant una edició del programa
María Patiño afirma que aquest diumenge no podrà estara al 'Deluxe' | Telecinco

Per tots és coneguda la mala relació que existeix entre María Patiño i Rafael Amargo. Fa uns mesos, el conegut ballarí arremetia durament contra la periodista després que aquesta parlés públicament del mal caràcter d'ell en el seu programa, 'Socialite'.

Ara, després de diverses negatives per part de l'artista, Amargo està a punt d'asseure's a ‘Domingo Deluxe', i Patiño ja ha revelat que no serà present en aquesta entrevista.

En el vídeo promocional del programa que s'emetrà avui, 21 de febrer, el conegut ballarí deixa clar que María Patiño no és del seu grat. «És molt bestiola» i només busca «minuts de glòria», amb algunes de les paraules que ha dit Rafael Amargo sobre la periodista abans de vetar-la en la seva entrevista.

María Patiño no s'asseurà amb Rafael Amargo

«Igual que jo assumeixo tot el que he dit sobre Rafael Amargo, demà no entraré en l'entrevista. Vull assumir tot el que ha dit, que quan hagi de tornar a informar sobre qualsevol dada que li esquitxi a ell, i a qualsevol altre personatge, ho tornaré a fer», començava dient la periodista.

No obstant això, María Patiño volia deixar clar que no li guardava cap mena de por o respecte al ballarí i que únicament havia acceptat el veto per a poder continuar parlant lliurement sobre ell en els platons de televisió.

«No és per por, que ja em coneixeu. Amargo té uns antecedents, present i futur bastant cru. És una decisió meva, el motiu ara com ara no el vull comptar i us estaré veient des de casa. És el preu que haig de pagar», confessava la periodista deixant entreveure que l'entrevistat no l'havia vetat del tot.

Els motius de l'enemistat entre María Patiño i Rafael Amargo

La guerra entre el periodista i el ballarí començava a principis d'enguany, quan Amargo decidia deixar plantat al programa 'Socialité' després que sortís a la llum que el susdit estava a espera de judici per un suposat delicte de tràfic de drogues i pertinença a banda organitzada. Immediatament, després del plançó, el programa presentador per María Patiño iniciava públicament una campanya de desprestigi contra ell que gairebé li costa diversos treballs.

«Que vagi amb compte. Ella també té família. Això és una guerra entre ella i jo i ella també té un fill i un marit al qual, per cert, no li va bé», sentenciava el ballador, advertint així a la presentadora sobre possibles represàlies per la seva actitud. A més, aquest també anunciava que anava a emprendre mesures legals contra la gallega: «Prendré mesures legals contra ella perquè aquest tractament no se li pot donar a cap persona».

«És bona periodista perquè és dolenta, és molesta», afegia Amargo amb especial malvolença per a acabar dient que Patiño no era digna de formar part de Telecinco i instant, fins i tot, a Paolo Vasile al fet que l'acomiadés tant a ella com a Nuria Marín.

«No sé com el senyor Vasile permet tenir a aquestes dues professionals a la seva casa. Elles juguen brut, pugen l'audiència perquè són dolentes. Paolo Vasile pot estimar a María Patiño, però que María Patiño sigui una terrorista emocional, a quina a tu això no t'agrada senyor Vasile?», sentenciava el conegut ballador per a la revista 'Semana' fa ja un mes

Davant aquests comentaris, María Patiño no dubtava a carregar cap a la coneguda revista que li havia fet l'entrevista a Rafael Amargo. «És cridaner que la revista Semana permeti que des de la seva portada s'amenaci i més tenint en compte que té antecedents. Una vegada més per a la meva desgràcia o gràcia no m'equivoco. Espero que tots assumeixin aquestes amenaces públiques», escrivia al seu compte de Twitter.


Comentaris

envia el comentari