Polèmica a Telecinco: María Patiño esclata contra la nòvia de Kiko Matamoros

La col·laboradora ha tret a la llum els draps bruts de la model

El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'
La col·laboradora ha tret a la llum els draps bruts de la model | Telecinco

Si en un primer moment la nòvia de Kiko Matamoros, Marta López Álamo, havia enlluernat els companys de feina del col·laborador a 'Sálvame', ara sembla que la situació estaria canviant i la nova realitat estaria perjudicant la model i 'instagramer', que comparteix la seva vida amb el polèmic tertulià.

La guerra creuada entre la filla del col·laborador, Anita Matamoros, i l'actual parella d'aquest, hauria tret a relluir la veritable cara de López Álamo, que es distanciaria molt de la imatge angelical que hauria projectat en un primer moment.


La model sempre ha presumit de no posar-se en els temes personals de Matamoros i de quedar-se sempre al marge, però sembla que això només seria de portes a fora i que, en realitat, tindria més a veure amb la polèmica, que amb la pau. María Patiño ha assegurat saber de primera mà que la jove participa de totes les polèmiques de Matamoros, opinant i decidint en moltes ocasions què ha de fer o dir el col·laborador, portant-lo moltes vegades a fer passos en fals.


Per si no n'hi hagués prou, María Patiño ha afirmat que la model no comptaria amb una experiència tan dilatada com ha intentat vendre. Segons les informacions de la col·laboradora, Marta López Álamo no hauria treballat als Estats Units i tampoc hauria rebutjat ofertes laborals d'Amèrica Llatina, tal com ha afirmat recentment en una revista del cor. A més, Patiño ha confirmat que moltes de les col·laboracions que fa López Álamo no són remunerades i que simplement les fa a canvi de producte, cosa que devaluaria molt el seu caixet professional.


Marta hauria estat una gran fan de Kiko Matamoros

Aquesta mateixa tarda, 'Sálvame' ha donat veu a Cristina Pujol, exparella de Kiko Matamoros. Aquesta ha explicat el record que té de Marta López Álamo quan encara estava sortint amb el col·laborador.

Segons Pujol, Marta López Álamo els seguia a tot arreu i es defensava dient que tenia nòvio i que no estava interessada en Matamoros, cosa que s'ha convertit en contradicció quan s'ha confirmat la seva relació. En un primer moment, la model també assegurava ser amiga d'Anita Matamoros, cosa que també ha caigut per terra quan s'ha demostrat l'enorme rivalitat que les separa.


Comentaris

envia el comentari