Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

🚨 Una dona greu en ser atropellada per un autobús al centre d'Olot

María Patiño diu adéu a ‘Sábado Deluxe’

Abandona el càrrec de presentadora substituta de Jorge Javier Vázquez per tornar al seu lloc com a col·laboradora
Maria Patiño | Gtres
 

María Patiño s'ha convertit en una peça clau de Telecinco. La presentadora de 'Socialité' ha comptat, durant tot l'estiu, amb el privilegi de posar-se al capdavant de 'Sábado Deluxe', en substitució de Jorge Javier Vázquez, fet que demostra la confiança amb la qual compta la periodista.

 

No obstant això, la també col·laboradora de 'Sálvame' era conscient que la plaça que ocupava era de manera temporal, fins que el mediàtic conductor tornés de les seves vacances. Aquest dia ha arribat i Patiño ha aprofitat l'últim 'Sábado Deluxe' que ha presentat per acomiadar-se de l'audiència.

 

«Han estat prop de tres mesos presentant aquest programa i substituït Jorge Javier. M'agradaria donar les gràcies als meus companys per aguantar-me», comentava María, notablement emocionada per la situació en la qual es trobava i gaudint dels aplaudiments dels seus companys i de l'audiència.

 

'Sábado Deluxe' sense María Patiño

El període estival acostuma a caracteritzar-se per ser una etapa més relaxada i sense notícies tan explosives com la resta de la temporada. No obstant això, María Patiño s'ha trobat amb un repte d'allò més complicat, ja que a mesura que avançaven els mesos les informacions eren més i més contundents.

 

L'estiu es va inaugurar amb la polèmica del triangle amorós format per Carlos Lozano, Miriam Saavedra i Mónica Hoyos. Posteriorment, les polèmiques de la presentadora amb María Lapiedra es van convertir en un dia a dia entre ambdues artistes televisives.

 

Posteriorment, han arribat les grans polèmiques de les últimes setmanes, amb les discussions entre Raquel Mosquera i Rocío Carrasco, així com Kiko Matamoros i Lydia Lozano. Finalment, Terelu Campos s'ha convertit en el centre de les mirades, a causa del càncer de mama que pateix.

Al capdavant de 'Socialité'

El presentador Jorge Javier Vázquez | Telecinco

 

De la millor manera possible, María Patiño ha fet front a tots els reptes que li apareixien. Tot i això, la presentadora era conscient que l'etapa tenia data de caducitat, ja que Jorge Javier Vázquez torna del seu període de descans amb ganes de treballar.

 

El conductor es quedarà amb 'Sálvame', 'Sábado Deluxe' i 'Gran Hermano VIP', relegant la seva companya a la plaça de col·laboradora en tots tres espais. No obstant això, María Patiño no deixarà d'estar al capdavant d'un programa, doncs 'Socialité' la torna a esperar amb els braços oberts per veure la millor imatge de la presentadora.