Muntatge de fotos de María Patiño i el seu marit Ricardo Rodríguez.

María Patiño anuncia que amplien la família, i el seu marit, Ricardo, queda impactat

La presentadora ha comunicat una notícia que ha fet emocionar els seus seguidors

María Patiño va entrar a Telecinco sent una de les millors periodistes de la cadena, i ara ha sumat un nou èxit professional. S'ha convertit en una presentadora molt destacada i és al capdavant de programes importants que tenen molts seguidors. Els caps de setmana agafa les regnes de 'Socialité', un espai que acaba d'ampliar la família.

Dissabte, 5 de març, María va anunciar que Antonio, company seu a 'Socialité', ha tingut un fill preciós. La gallega té molt bona relació amb tots els membres de l'equip, ja que sap que l'èxit que té, en part, és gràcies a ells. Està molt compromesa amb el món de l'espectacle, ja que el seu marit, Ricardo Rodríguez, és actor.

Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió
María Patiño ha donat una notícia molt emotiva a 'Socialité' | Europa Press

Patiño ha parlat de Ricardo en comptades ocasions perquè sap que ell no vol tenir relació amb la premsa rosa. L'actor vol triomfar lluny de la fama de la seva dona, encara que tots els mèrits que aconsegueix queden enfosquits per la carrera de la comunicadora. Recordem que Patiño és tota una celebritat i que tots els passos que fa són estudiats al detall.

La gallega ha estat molt de temps pendent dels moviments d'Antonio David Flores, així que coneix a la perfecció tots els seus secrets. Se sent enganyada per ell i s'ha posicionat a favor d'una de les seves grans enemigues: Rocío Carrasco, filla de la gran Rocío Jurado. I ara, la periodista ho està pagant molt car, perquè els fans de Flores estan carregant contra Ricardo Rodríguez.

María Patiño protegeix el seu fill, Julio, i evita l'escàndol

María sap perfectament com funcionen les notícies que circulen per les xarxes socials, així que ha actuat en conseqüència. Els seus enemics no paren de parlar de Julio, el fill que va tenir quan era soltera, i ella no està fent res al respecte. Sap que el més encertat és no donar importància a l'escàndol, perquè vol evitar que es faci més gran abans que sigui massa tard.

Patiño ha parlat a 'Lo siento, mi amor', un documental sobre la maternitat que Telecinco ha organitzat per a honrar Rocío Jurado. Ha confessat que es va sentir jutjada per deixar Julio amb els seus pares i marxar a Madrid a treballar, però no li quedava cap altra opció. La periodista havia de tirar endavant la seva família i no va tenir més remei que anar-se'n a fer carrera a la capital.

Ricardo ha esdevingut víctima d'aquesta situació, perquè els detractors de la seva dona no deixen de parlar d'ell en termes ofensius. Ell sí que ha reaccionat a través de les xarxes socials, i ha tingut un gest que no ha deixat ningú indiferent. En lloc de demanar respecte o desmarcar-se del problema, ha aprofitat el protagonisme que està tenint últimament per a promocionar el nou projecte professional en què està immers.

María Patiño va amagar el secret de Ricardo Rodríguez fins al final

María té molt bona relació amb els seus companys, tant amb els de davant com amb els de darrere les càmeres. Per això s'ha alegrat tant quan s'ha assabentat que Antonio, un membre de l'equip de 'Socialité', ha tingut un fill. La presentadora és força discreta, per això no ha dit res fins a l'últim moment.

La gallega entén que la seva vida privada li pertany només a ella. Així doncs, mai ha comercialitzat amb aquesta, com sí que han fet altres cares famoses. Aquesta és la raó per la qual no va dir a ningú que es casaria amb Ricardo, però després ho va explicar. Té una connexió especial amb els seus seguidors d'Instagram, així que va publicar en aquesta xarxa el que havia viscut en secret.

Ricardo Rodríguez és un actor de primera categoria. De fet, ha participat en projectes molt importants. Té un comportament impecable, perquè mai s'ha aprofitat de la relació amb la presentadora i sempre s'ha mantingut en silenci. Mai s'ha ficat mai amb ningú; s'ha dedicat únicament a treballar al món de la interpretació.