App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

María Patiño pateix un aparatós accident a 'La última cena'

Un doctor ha hagut d'intervenir durant el programa per ajudar a la col·laboradora

María Patiño al plató de 'Sábado deluxe'
María Patiño s'ha preocupat pel seu dit | Telecinco

María Patiño s'ha convertit sense cap mena de dubte en una de les grans protagonistes de 'La última cena', el programa culinari protagonitzat pels rostres habituals de 'Sálvame'.

La nit del divendres, els amfitrions eren ni més ni menys queBelén Esteban i Jorge Javier Vázquez. Els dos amics van haver de cuinar junts mentre intentaven solucionar els seus problemes, que han protagonitzat minuts i minuts de televisió en l'última setmana i que han donat molt sobre què parlar en l'univers televisiu.

Segons sembla, la teràpia ha funcionat i tots dos han acabat fent les paus, tot i que aquests mantenen les seves postures respecte a la discussió que van protagonitzar la passada setmana a 'Sábado deluxe'. Aquest retrobament, que a més venia amb l'afegit de l'entrada de Carlota Corredera com a presentadora de la nit, ha estat protagonitzat per un contratemps que ha patit una de les convidades mentre degustava el plat principal del sopar.

Patiño es va ferir el dit sense saber com

María Patiño s'adonava mentre tastava el filet Wellington que un dels seus dits estava sagnat i no aconseguia entendre el perquè. Davant la preocupació de la periodista, els seus companys s'acostaven per intentar-la ajudar, i fins i tot la xef Begoña Rodrigo tractava d'aturar l'hemorràgia de la col·laboradora.

Carlota Corredera crida al doctor Sánchez Martos en directe

La presentadora ocasional de 'La última cena' també es va preocupar per la seva companya i amiga, i per això decidia trucar al metge del programa, el doctor Sánchez Martos, qui s'atrevia a llançar un pronòstic des de casa. Primerament descartava que es tractés d'una reacció al·lèrgica i més tard, aconsellava a María Patiño que es desinfectés la ferida amb aigua corrent i es tapés la ferida amb una gasa.

Finalment, Anabel Pantoja s'oferia per ajudar a la col·laboradora, aportant una dada que fins ara desconeixíem. La neboda d'Isabel Pantoja ha compartit amb l'audiència que va participar en un curs de primers auxilis que l'autoritza per poder actuar en situacions tan delicades com aquesta.


Comentaris

envia el comentari