MÉTEO ESPECIAL:

Catalunya en alerta per una perillosa gota freda

María Patiño assegura que la dona de Gustavo «ha descobert la seva veritable biografia per la tele»

Gustavo González i María Lapiedra han mantingut un afer durant els darrers 8 anys
María Patiño a 'Sálvame' | GTRES

 

El sobtat afer de Gustavo González amb María Lapiedra ha sorprès a tothom. El col·laborador de ‘Sálvame’ i l'exactriu porno havien mantingut una relació durant 8 anys, tot i estar casats amb les seves respectives parelles.

 

Així mateix, segons van explicar, van partir peres amb aquestes per a poder consumar l'anhelat amor. Els fets, com no podia ser d'altra manera, han provocat les reaccions de l'exdona d'en Gustavo.

Les taxatives paraules de María Patiño

 

María Patiño ha saltat a la palestra. La presentadora de Telecinco ha parlat de l'exdona de Gustavo, amb qui manté relació, afirmant: «Ella ha descobert la seva veritable biografia per la tele...»Així, tot i que la dona d'en Gustavo podia tenir alguns indicis, aquesta assegura que desconeixia gran part de la història. «Pots assumir-ho però ho disfresses, ho tapes i t'enganyes a tu mateixa», ha revelat Patiño mentre afegia que «quan va posar la tele va descobrir vuit anys d'infidelitats. Per a ella, a més, podien haver estat només dos dies. Ha estat molt dur i ho està intentant superar».

 

La presentadora ha prosseguit: «No estic dient que la culpa la tingui María Lapiedra. Perquè la té el meu amic, i company, Gustavo González».

 

Gustavo González i María Lapiedra | CatalunyaDiari.com

 

Primeres 'disputes' entre Gustavo i María

Patiño, sempre al peu del canó, ha afirmat que «l'amor de Gustavo és més passional i carnal», mentre que el que sent María Lapiedra és força diferent. «La María és més familiar. No té res a veure amb en Gustavo. Tenen 'amors diferents'». 

 

El distanciament hauria arribat perquè en Gustavo, que no sembla estar gaire afectat, hauria dit al seu entorn més proper: «M'ha sorprès el to frívol de la María en aquests dies. L'única cosa que m'importa és la tranquil·litat dels meus i no m'ha agradat com ha actuat».

 

Tot i això, i sempre segons la controvertida María Patiño, la relació s'hauria normalitzat en els darrers dies fins al punt que se'ls hauria vist sopant en un restaurant de Madrid

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris