María Patiño assegura que la dona de Gustavo «ha descobert la seva veritable biografia per la tele»

Gustavo González i María Lapiedra han mantingut un afer durant els darrers 8 anys

María Patiño en 'Sálvame'
María Patiño a 'Sálvame' | GTRES

El sobtat afer de Gustavo González amb María Lapiedra ha sorprès a tothom. El col·laborador de ‘Sálvame’ i l'exactriu porno havien mantingut una relació durant 8 anys, tot i estar casats amb les seves respectives parelles.

Així mateix, segons van explicar, van partir peres amb aquestes per a poder consumar l'anhelat amor. Els fets, com no podia ser d'altra manera, han provocat les reaccions de l'exdona d'en Gustavo.

Les taxatives paraules de María Patiño

María Patiño ha saltat a la palestra. La presentadora de Telecinco ha parlat de l'exdona de Gustavo, amb qui manté relació, afirmant: «Ella ha descobert la seva veritable biografia per la tele...»Així, tot i que la dona d'en Gustavo podia tenir alguns indicis, aquesta assegura que desconeixia gran part de la història. «Pots assumir-ho però ho disfresses, ho tapes i t'enganyes a tu mateixa», ha revelat Patiño mentre afegia que «quan va posar la tele va descobrir vuit anys d'infidelitats. Per a ella, a més, podien haver estat només dos dies. Ha estat molt dur i ho està intentant superar».

La presentadora ha prosseguit: «No estic dient que la culpa la tingui María Lapiedra. Perquè la té el meu amic, i company, Gustavo González».

Gustavo González y María Lapiedra
Gustavo González i María Lapiedra | CatalunyaDiari.com

 

Primeres 'disputes' entre Gustavo i María

Patiño, sempre al peu del canó, ha afirmat que «l'amor de Gustavo és més passional i carnal», mentre que el que sent María Lapiedra és força diferent. «La María és més familiar. No té res a veure amb en Gustavo. Tenen 'amors diferents'». 

El distanciament hauria arribat perquè en Gustavo, que no sembla estar gaire afectat, hauria dit al seu entorn més proper: «M'ha sorprès el to frívol de la María en aquests dies. L'única cosa que m'importa és la tranquil·litat dels meus i no m'ha agradat com ha actuat».

Tot i això, i sempre segons la controvertida María Patiño, la relació s'hauria normalitzat en els darrers dies fins al punt que se'ls hauria vist sopant en un restaurant de Madrid

 


Comentaris

envia el comentari