ÚLTIMA HORA

🚨 Evacuen d'urgència una fàbrica que produeix la vacuna d'AstraZeneca al Regne Unit

Kiko Matamoros es queda sense suports: atacat de nou per una companya de 'Sálvame'

El col·laborador de Telecinco és un expert en «victimitzar-se», segons assegura la presentadora

El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'
Kiko Matamoros ha sortit escaldat després de les paraules de María Patiño | Telecinco

María Patiño està molt enfadada. La col·laboradora de ‘Sábado Deluxe’ ha deixat sorprès aquest cap de setmana al seu company Kiko Matamoros després de retreure's la seva actitud.

Makoke i Kiko Matamoros tornen a estar com el gos i el gat i aquesta vegada María Patiño ha estat qui ha pagat els plats trencats de la exparella. Arran que el pare de Diego Matamoros decidís respondre a totes les acusacions de la seva exdona, el col·laborador de ‘Telecinco’ va fer referència a l'entrevista que li va fer Emma García en ‘Viva la viva’. Un moment en el qual Kiko Matamoros va aprofitar per a donar-li les gràcies a la presentadora.

Les paraules del pare de Diego Matamoros no van convèncer a la seva companya de programa, que va decidir donar la seva opinió personal sobre les declaracions de Kiko Matamoros.

La col·laboradora s’indigna amb Kiko Matamoros

María Patiño va reconèixer obertament que l'havia afectat molt escoltar com el seu company li agraïa a Emma García la seva feina i no deia res d'ella, quan el dia anterior li havia fet una entrevista.

A més, va assenyalar que no va arribar a creure's les seves llàgrimes en plató. «Em va cridar l'atenció veure-ho el diumenge esfondrat. Saps que vas fer el ridícul el dissabte i per això vas plorar el diumenge...», va sentenciar la presentadora de ‘Socialité’ visiblement enfadada.

«Ets un expert en xantatge emocional», ataca Patiño

El col·laborador no va poder evitar la seva cara de sorpresa després d’aquestes paraules i va reconèixer que no entenia el motiu pel qual la seva companya estava fent-li tots aquests retrets. «Et conec i sé que quan et veus acorralat recorres a victimitzar-te», va seguir María Patiño explicant-li al seu company.

La presentadora de ‘Socialité’ va assegurar que Kiko Matamoros era «un expert a fer xantatge emocional».  I és que, segons ella, el col·laborador va aconseguir manipular-la quan va afirmar que li havia demanat als seus companys que no parlessin de la seva filla Ana, fruit de la seva relació amb Makoke. «Per un moment vaig pensar que de veritat m'ho havies dit i després vaig recordar que això mai va ocórrer així», manifestava la de Ferrol.

Finalment, tots dos van voler posar punt final a la conversa i oblidar-se del tema. Però no sense abans deixar clar la presentadora de ‘Socialité’ que tot el que havia dit era la seva opinió, però que amb això no estava «dictant sentència».


Comentaris

envia el comentari