ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

Maria Patiño confessa que pateix un trastorn alimentari

La periodista intenta no ingerir grans quantitats de menjar per a, després, no sentir-se malament
Maria Patiño va patir bulímia quan era adolescent | Telecinco

 

La confessió que va fer Chelo García Cortés una vegada va ser expulsada d'Hondures ha portat i està portant molta cua. La col·laboradora de 'Sálvame' va dir que a les dues companyes que menys havia trobat a faltar eren María Patiño i Gema López, ja que, segons ella, l'havien criticat fortament durant les darreres setmanes abans de marxar a concursar a 'Supervivientes'.

 

Tanmateix, creu que cap de les dues tindria el valor per a participar en un programa extrem com ho ha fet ella. Lluny d'obviar les paraules de Chelo, les dues companyes han decidit respondre a la que fou la seva amiga.

 

 

La contundent i dura resposta de Patiño

Una de les respostes més contundents ha estat la de Patiño, la qual, ha fet una confessió que va deixar gelat el plató de Telecinco. «Entre altres coses, tinc un trastorn d'alimentació que vaig patir quan era adolescent i no puc tenir unes necessitats alimentàries, perquè podria passar-me moltíssima factura», va dir la periodista. I és que, tot i que tothom es va quedar glaçat per la seva confessió, el cert és que Patiño ja va explicar fa uns anys al programa 'Hable con ellas', que havia patit bulímia.

Chelo García Cortés va assegurar que no havia trobat a faltar a Patiño i López | Telecinco

 

 

Va ser llavors quan va dir que: «És una forma que tenim de castigar-nos perquè no ens valorem, i està relacionat amb l'exigència». Així doncs, Patiño ha explicat que, tot i que ha après a menjar-se un tros de pastís de xocolata sense culpa, intenta no ingerir grans quantitats de menjar per a, després, no sentir-se malament.

 

Evidentment, donada la situació de supervivència en la qual es troben els concursants que participen en aquest programa, Patiño no podria tornar-se-la a jugar i recaure en una malaltia tan greu que afecta, sobretot, a moltes noies joves. Per la seva banda, López va recriminar-li a Chelo que no ha participat a 'Supervivientes' per ser el seu somni, sinó per la necessitat de cobrament que té per tal de pagar a Hisenda tot el que deu. «Per a mi, el valor no és anar a un concurs per necessitat, perquè aquest no és el seu somni, és la seva necessitat», ha conclòs López.

 

Les dues col·laboradores de 'Sálvame' no van dubtar en respondre a Chelo | CatalunyaDiari.cat

 

També et poden interessar...