La periodista María Patiño al plató de 'Sálvame'

María Patiño confessa els seus pitjors auguris: «Operada d'urgència»

La periodista està compartint totes les novetats amb els seus seguidors a Instagram

María Patiño està amoïnada per l'estat de salut d'una de les seves mascotes, que ha hagut de ser operada d'urgència. La col·laboradora de televisió és una amant dels animals, una passió que demostra amb tot l'afecte i amor que li dona a les seves mascotes: les seves xinxilles i la seva gosseta Beige, que va arribar fa poc més de cinc mesos a la família.

Les filles de María Patiño: la seva gosseta Beige i les seves xinxilles

Habitualment, María Patiño presumeix de les seves mascotes en xarxes socials i en les seves intervencions televisives, on ha deixat entreveure que són com filles per a ella. De fet, la presentadora no va dubtar a donar-li protagonisme a Beige, una gosseta de raça Jack Russell, quan va haver de presentar 'Socialité' des del saló de casa per culpa dels estralls causats per la borrasca 'Filomena' a Madrid.

L'arribada de Beige ha revolucionat a la periodista que, però, no ha deixat de costat a les seves altres nenes: 'La independiente' i 'Camila', que es tracten de dues xinxilles, una varietat domèstica de rosegador, a les quals María Patiño adora amb bogeria. «Les meves nenes em donen vida!», escrivia la periodista fa uns mesos en una publicació a Instagram.

Per aquesta raó, no és d'estranyar que María Patiño estigui en un complet sense viure per l'estat de salut d'una de les seves xinxilles, Camila, que ha hagut de ser operada d'urgència aquest matí.

María Patiño, preocupada per l'estat de salut d'una de les seves xinxilles

Ja feia diversos dies que María Patiño mostrava públicament la seva preocupació per un complicat problema de salut que estava tenint una de les seves xinxilles, que era incapaç d'esmolar els seus ullals. El fet de no poder fer aquesta senzilla i instintiva tasca, Camila va començar a patir problemes en les dents que li impedien menjar amb normalitat.

«Una dent li ha crescut molt i se la clava. No pot menjar i s'està quedant molt prima», assenyalava la periodista a 'Sálvame' fa uns dies. María Patiño va confirmar els seus pitjors presagis després de portar la seva mascota al veterinari.

El professional li va diagnosticar un greu problema que ha dut a la xinxilla a sotmetre's a una complicada intervenció quirúrgica. «Li estem donant farinetes perquè necessita guanyar pes per a l'operació», assegurava la periodista a 'Sábado Deluxe' a la seva companya i amiga, Belén Esteban.

María Patiño comunica les novetats de l'estat de salut de la seva xinxilla Camila

Finalment, avui ha arribat el dia. La periodista ha acompanyat a la seva mascota al veterinari, mostrant la seva preocupació davant els mitjans de comunicació que la van enxampar a la sortida del centre.  

«Es queda aquí, al quiròfan i dins d'una hora o així vinc a recollir-la. Potser no sortirà, ja us ho explicaré... És una operació complicada», ha assegurat la periodista en declaracions a 'Europa Press'. Afortunadament, a hores d'ara ja hem pogut conèixer que l'operació de Camila ha sigut satisfactòria.

Stories de Maria Pariño anunciant novetats sobre l'estat de salut del seu xinxilla.
María Patiño ha publicat un 'stories' anunciant bones notícies sobre l'estat de salut de la seva xinxilla | Instagram

María Patiño ha complert amb la seva promesa i ha informat a través del seu compte d'Instagram sobre les novetats en l'estat de salut de la seva xinxilla. Un cop finalitzada l'operació, la mateixa periodista ha anunciat la bona notícia a través d'un 'stories': «Camila ha superat la intervenció», escrivia ja més tranquil·la i alleujada.

Ara, María Patiño tindrà cura de la seva petita mascota a casa i estarà atenta a la seva evolució en les pròximes hores, que seran crucials perquè Camila pugui tirar endavant d'aquest gran sot que ha enfonsat emocionalment a la presentadora de 'Socialité'.