Primer pla de María Patiño plorant

María Patiño confirma que ho deixa després de sortit a la llum la seva gran mentida

María Patiño està a punt de veure's als jutjats amb Antonio David Flores

María Patiño s'enfronta a una etapa força complicada. Sí, perquè pròximament li tocarà veure's les cares als jutjats amb el seu gran enemic, Antonio David Flores, qui l'acusa d'haver enganyat els espectadors al seu programa, 'Socialité'.

Sobretot, després d'assegurar que ell havia estat capaç, en un intent de victimitzar-se, de repartir certs cartells amb la seva cara al costat de la paraula maltractador per tota Màlaga.

María Patiño i Antonio David Flores
María Patiño fa créixer la guerra amb Antonio David Flores i la seva filla | Trendings

De fet, Patiño insistia que havia vist els enregistraments d'una càmera de seguretat que demostraven la seva versió. Així que, just per això, Antonio David està disposat a portar-la davant dels tribunals el proper dijous 26 de maig.

«Emporta't sota el braç la cinta que dius que vas veure, perquè la necessitaràs per ensenyar-la al jutge», advertia Diego Arrabal a la tertuliana.

Imatge de María Patiño i Jorge Javier Vázquez discutint al plató de Sálvame
Fa poc, María denunciava públicament l'assetjament que havia patit per part del pare de Rocío Flores| Telecinco

La periodista assegurava haver-se sentit «ofesa, humiliada i assetjada per un pare i la seva filla. No callaré», advertia. Unes paraules que no trigaven a obtenir resposta per part del malagueny.

«Em costa d'entendre que una dona abanderada mediàticament en la lluita contra la violència de gènere, amb certa repercussió social per les seves actuacions, no condemni aquest tuit de menyspreu», sentenciava en referència als atacs que havia rebut la seva filla Rocío a les xarxes socials.

▶️ Antonio David Flores, muy unido a sus hijos tras las declaraciones de Rocío Carrasco

«T'agrada jugar a la provocació, difamació, la injúria, la calúmnia, l'assetjament, la incitació a l'odi. Les pràctiques com a armes des de 'Mediaset', just al que recull el codi deontològic i segueixes treballant? Prou ja», prosseguia.

«Tens una cita pendent on ja saps», li recordava. «Estic esperant que ensenyis aquella documentació que vas dir que mostraries a l'audiència sobre l'enganxada de cartells», li advertia.

Antonio David posa contra les cordes María Patiño

«Aquell vídeo en què se suposa que se'm veu enganxant-los. Aquella acusació que havia utilitzat la meva pròpia filla perquè posés una denúncia falsa en nom meu», afegia.

La veritat és que Patiño tampoc s'ha mossegat la llengua a l'hora d'atacar també l'actual parella de l'exguàrdia civil, Marta Riesco. «No es pot ser més ridícula», carregava contra ella. «El que passa en un plató de televisió s'afronta en un plató de televisió», sentenciava.

Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió
María Patiño ha deixat clar que no tem a Antonio David | Europa Press

«Si no tens armes per defensar una mentida, no parlis de la justícia i la facis servir a la teva conveniència», assenyalava.

«Els periodistes, quan expliquem alguna cosa en un plató de televisió, mirem a càmera i som responsables del que diem, no marxem davant d'un jutge», deia contundent.

I encara menys es tallava amb Rocío Flores, a qui no ha dubtat a criticar obertament. «És el braç armat del seu pare per tornar a dir al món 'el meu pare no és el perfil que es pinta a la cadena'», opinava.

Antonio David Flores amb mascareta pel carrer
Antonio David Flores, disposat a enfonsar la seva gran enemiga | GTRES

«Per mi, donar la cara no és asseure't en un programa de televisió. Per mi, donar la cara a asseure't amb la teva família, sobretot perquè és mediàtica i no anònima, i explicar-li la veritat», s'expressava la col·laboradora.

«Sobretot perquè la teva filla i l'Olga, una dona que tant estimes, no s'esmorzin aquesta portada», li retreia el seu comportament a Antonio David.

«Sortir a la televisió és el més fàcil del món, el més difícil és tenir nassos d'explicar els teus sentiments i la teva veritat a la gent que estimes. El que ha fet no és donar la cara», prosseguia molesta.

«No he vist mai una persona tan egoista. Mai he vist una persona que pensi només en ell», sentenciava implacable.