Primer plano de María Patiño

Maria Patiño declara la guerra a Rocío Flores: «A mi no em facis un pols»

La presentadora s'ha mostrat contundent sobre els suposats cartells que acusaven Antonio David de maltractador

Després de l'emissió de la docusèrie de Rocío Carrasco, Antonio David i el seu cercle més proper denunciaven l'aparició d'alguns cartells per Màlaga amb la foto de l'exguàrdia civil i la paraula «maltratador».

Un fet que va generar molt enrenou, ja que posava de manifest el gran assetjament que patia la família Flores.

Tot i això, alguns detalls i la quantitat de cartells feien sospitar que pogués tractar-se d'un muntatge. Un tema que torna a situar Antonio David al punt de mira.

Ara s'ha posat en dubte la veracitat dels fets i la seva filla Rocío Flores no ha dubtat a donar la cara. «La denúncia la vaig posar jo perquè ell era a Madrid. Era jo la que el vaig veure i no tinc cap notícia respecte al procediment», assegurava la noia a 'El Programa de Ana Rosa'.

Rocío Flores plorant al Programa d'Ana Rosa
Rocío Flores, plorant, a 'El Programa de Ana Rosa' | Telecinco

A més, advertia que prendria mesures legals contra totes les persones que m'acusin de posar una denúncia falsa. «Això sí que ho deixo clar».

Rocío es referia a María Patiño i l'equip de 'Socialité', que havien posat en dubte la versió de l'Antonio David. El programa qüestionava el nombre de cartells i les circumstàncies en què van aparèixer.

«Si ell hagués estat a Màlaga, hauria denunciat ell», insistia la seva filla defensant la versió del pare.

María Patiño llança una clara advertència a Rocío Flores

Davant d'aquestes paraules, Patiño no ha dubtat a defensar-se. 

«En el seu moment sí que es va demostrar que vas denunciar la teva mare i la denúncia era falsa perquè el delicte el vas cometre tu», li retreia.

«A mi no em parlis pel de denúncies falses perquè ja saps què va passar en el seu moment», advertia la periodista.

«El teu pare va intentar vendre tant en aquesta productora, com perquè el meu company Gustavo fes una foto a la teva mare detinguda».

Foto familiar
La família Flores Moreno s'ha trencat | Cedida

«Jo no t'he acusat d'interposar una denúncia falsa», afegia María. «De 500 cartells, a més d'un hi ha una diferència important», apuntava. «El teu pare està molt nerviós i intenta que els veïns que no ho van veure diguin que sí».

«El teu pare és clar que era a Madrid, però s'aixeca molt aviat. Dieu que estaven a la part de l'escola, però això no està acreditat. El procediment està en marxa i la investigació també».

«L'única fotografia que interposeu és d'un cartell que algú agafa i de fons hi ha una samarreta». A més, la col·laboradora de 'Sálvame' assegurava que «el dia 8 de maig el programa 'Socialité' descobreix que ningú va veure un sol cartell».

Moltes proves que desmuntarien la versió d'Antonio David. «Això és el que vosaltres heu acreditat».

Muntatge d'Antonio David, Olga i Rocío Flores
Antonio David i Olga Moreno s'han separat després de més de vint anys junts | La Notícia Digital

Tot i això, la família Flores ja ha demostrat que fa pinya al voltant de l'exguàrdia civil. Sobretot la seva filla, que no permet que ningú el posi en dubte.

«A tots els que especulaven amb el silenci del meu pare...», comentava després que Antonio David confirmés públicament la seva ruptura amb Olga Moreno.

«S'ha dit i especulat que parlava o no parlava per diners, però aquí el teniu, de franc», retreia a aquells que gosaven dubtar del seu pare.

La noia trencava a plorar desconsolada i 'El Programa de Ana Rosa' donava la cara per ella. «Antonio David ha sortit per evitar el patiment de la seva filla. Una criatura de 25 anys no pot haver de donar la cara per dos adults, ho ha fet per la seva filla».

Al seu torn, molta gent continua dubtant de la seva paraula. «M'han fet tant de mal que vaig ser absolutament sincer al dir que tot això havia passat factura al meu matrimoni», carregava.

Així, des de 'Sálvame' asseguren que l'exguàrdia civil fa servir el programa per victimitzar-se una vegada més.

El vídeo del dia