María Patiño con vestido rojo presentando su programa de los fines de semana, 'Socialité'.

Creuada de María Patiño contra Rafa Mora: petició molt seriosa a la direcció de 'Sálvame'

La coneguda col·laboradora s'ha cansat de les constants faltes de respecte que pateix

Si ahir vam poder veure com María Patiño es cansava de Rafa Mora i li deia de tot en directe, avui hem pogut veure la continuació del mal rotllo que mantenen els dos col·laboradors de 'Sálvame' i que sembla que es convertirà en la tònica habitual de l'estiu.

Patiño compta amb el suport de la direcció del programa i de la productora, els mateixos que confien en ella per presentar alguns dels programes de la cadena, però alhora, tampoc poden  prescindir de Rafa Mora, un dels tertulians més polèmics i que acaba aportant en ocasions bones informacions a la tertúlia de les tardes.

María Patiño, cansada de les faltes de respecte de Rafa Mora

En aquesta ocasió, l'estrella de 'Socialité' es queixava que Rafa Mora es saltés els torns de  paraula i no respectés alhora dels seus companys. Francament, María no és l'única que s'ha queixat de la manca de respecte de Mora, ja que Gemma López  o  Chelo García Cortés també acostumen a queixar-se de les faltes de respecte constants del polèmic col·laborador.

Avui la paciència de Maria Patiño ha tocat fons i ha acabat  esclatant  en directe, demanant als responsables del programa que prenguessin mesures amb el seu company, el qual no li permet realitzar el seu treball sense que l'estigui interrompent  contínuament a cadascuna de les frases que pronuncia.

El dubte de 'Sálvame': qui és més important per al programa

La presentadora i col·laboradora no està disposada que l'exconcursant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' boicotegi diàriament la seva feina i, per això, ha demanat a la direcció del programa que prenguin les mesures oportunes perquè això no segueixi passant cada tarda. Per la seva banda, el col·laborador s'ha queixat i li ha recordat a Patiño que ell també és  important  per al programa, ja que segons ell l'avalen les exclusives que dóna diàriament.