María Patiño molt seriosa

María Patiño desapareix de Telecinco i té un motiu de pes

María Patiño ha desaparegut dels programes que presenta i han saltat totes les alarmes

María Patiño és la cara més coneguda de Telecinco. A més de ser d'una gran professional de la premsa del cor des de fa molts anys, María sap adaptar-se perfectament als programes.

Vehement, incisiva i passional, el seu carisma s'ha convertit en el seu principal atribut i li ha brindat molts èxits en els darrers anys. Va ser una de les últimes que va resistir a Antena 3, mentre que Telecinco ja capitalitzava els continguts de societat i cor.

A contracor va reconèixer el seu error estratègic de quedar-se a la cadena taronja, mentre companys com Jorge Javier Vázquez o Ana Rosa Quintana ja havien fet el salt.

Muntatge María Patiño amb Terelu
Terelu Campos i María Patiño, presentadores titulars a 'Sálvame Lemon Tea' | Catalunya Diari

María va arribar a Mediaset i després d'uns inicis com a discreta col·laboradora ha anat ampliant la seva presència fins a fer ombra al mateix Jorge Javier. I ho ha aconseguit amb dues característiques bàsiques: el carisma abans esmentat i fer-hi moltes hores.

Actualment presenta dos programes: Socialité i Sálvame Lemon Tea. Esporàdicament també condueix Sábado Deluxe i excepte els dilluns i algun dimarts, la resta de dies també és a Sálvame cada tarda.

Es pot dir que les probabilitats de ficar Telencinco i que et surti Patiño a la pantalla donant l'última exclusiva són altíssima.

Doncs bé, quan la cara ja és com de la família en milers de llars espanyoles, María acaba de desaparèixer de la televisió.

María Patiño desapareix de la tele i sabem els motius

L'últim Sálvame Lemon Tea ha començat amb Terelu Campos i Adela González presentant. On és María Patiño? Tampoc no se l'ha vist durant el cap de setmana. Va ser Nuria Marín la conductora de Socialité.

María Patiño confirmava què està passant en aquests moments. En un tweet breu, explica que «Ha arribat l'hora de la desconnexió. Donar-vos les gràcies a tots». Amb això suggereix que es prendrà uns dies de descans necessaris per refer-se del frenètic ritme que porta María.

També les seves companyes Adela i Terelu confirmaven que María està «de vacances», sense donar més detalls de si ha aprofitat aquests dies per fer algun viatge.

María està de vacances, però la seva desconnexió de l'actualitat no és tan gran. El seu compte de Twitter reflecteix que segueix amb les xarxes socials actives, fent retweets de temes i comentant alguna notícia d'actualitat.

Ella mateixa ha explicat altres vegades que li costa molt desconnectar del seu dia a dia quan està de vacances. Per aquest motiu, hi ha hagut vegades que l'única solució ha estat marxar d'Espanya a algun destí paradisíac per allunyar-se de l'actualitat durant un temps.

Patiño reapareix a Telecinco per sorpresa

A Telecinco són conscients que María Patiño té la seva legió de seguidors. Ara mateix, prescindir de les cares que donen audiència a la cadena és arriscat.

Així doncs, per compensar la marxa de Patiño, a Mediaset han trobat una original fórmula. Un dels personatges que aquesta tarda ha imitat Josep Ferre, l'imitador habitual de Sálvame, ha estat precisament María Patiño.

Mentrestant, a Twitter, són molts els seguidors que han reaccionat a l'absència de Maria Patiño. Alguns l'animen que descansi i que reposi forces per continuar sent tan incisiva i «treure informació a l'entrevistat sense conformar-se a vigilar per no incomodar-lo».

Altres li retreuen les pèssimes dades d'audiència de Sálvame, mentre que també hi ha qui l'anima que digui la veritat i confessi que se'n va de vacances.

Sigui com sigui, coneixent-la, María no trigarà gaire a tornar al seu lloc a Telecinco. Que la competència és dura i les ganes que demostra als platós són clarament fruit de la seva vocació professional.