María Patiño i Chanel

María Patiño destapa el secret que Chanel Terrero amagava per no patir

María Patiño ha revelat per què ha triomfat Chanel Terrero

María Patiño és una periodista de primer nivell i maneja informació sobre els temes del moment, per això coneix bé Chanel Terrero. La representant d´Espanya a Eurovisió 2022 ha triomfat a Torí, ciutat on s´ha celebrat el famós festival. Ha quedat en tercer lloc i els experts asseguren que la seva carrera professional no ha fet més que enlairar-se.

María Patiño ha fet servir la seva influència a les xarxes socials per explicar al públic el secret de Chanel: el seu esforç l'ha portat a l'èxit. La gallega considera que la passió és fonamental per exercir qualsevol tasca, per això Terrero ha triomfat a Itàlia. «Representa qualitat artística, treball, constància, disciplina i humilitat», escriu Patiño al seu compte de Twitter.

Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió
María Patiño ha opinat sobre Chanel Terrero. | Europa Press

María ha rebut milers de comentaris de persones que no entenen el seu comportament, ja que fa uns mesos pensava diferent. Recordem que Espanya es va dividir en dos bàndols: els que volien Chanel i els que preferien Rigoberta Bandini. Totes dues van competir en un concurs el premi del qual era ser la líder espanyola d'Eurovisió 2022 i finalment se'l va emportar l'artífex de 'SloMo'.

María, donava suport a Rigoberta perquè va ser l'artista que va fer la banda sonora de 'Montealto', un documental de Rocío Jurado. Però el temps ha demostrat que Chanel Terrero estava molt més preparada per viatjar a Itàlia i triomfar a Europa amb el seu talent.

Chanel ha aconseguit que el públic espanyol recuperi la il·lusió per Eurovisió i ha aconseguit que el país quedi en un lloc històric. Patiño ha revelat el secret del seu èxit: no ha deixat de treballar de valent perquè ella confiava en la seva destresa. 'SloMo' ha esdevingut un himne per a molta gent, un espectacle que demostra que els somnis es fan realitat.

María Patiño es rendeix: «Artista amb majúscules»

María sempre s'ha caracteritzat per ser una dona valenta, així que no ha tingut por i ha canviat de bàndol. En un primer moment va apostar per Rigoberta amb la cançó 'Ay Mamá', però ara reconeix que la cançó de Chanel Terrero era molt més brillant. La defineix com una «artista amb majúscules» i està convençuda que la seva carrera només acaba de començar.

Primer pla de Chanel Terrero
María Patiño sap que Chanel ha triomfat. | Europa Press

Els detractors de Patiño l'han atacat i han comparat el caràcter de Chanel amb el seu, ja que pensen que ella no és humil. La presentadora no ha entrat en debats innecessaris perquè ara el que és important és que la representant d'Espanya a Eurovisió 2022 tingui protagonisme. L'equip de 'Sálvame' li ha donat suport des del primer moment, malgrat que alguns eren fans de Rigoberta Bandini.

Jorge Javier Vázquez havia de presentar 'Sábado Deluxe', així que no ha pogut veure el festival, però ho estava seguint per les xarxes. Quan Terrero va acabar d'actuar va donar la seva opinió i va deixar el públic sense alè per la sinceritat de les paraules. «Com ho ha fet la senyora, he sentit tanta emoció, de debò ha estat brutal», va declarar el comunicador català.

María Patiño parla de Chanel i sorprèn

María ha dedicat unes paraules emotives a Chanel Terrero a les seves xarxes socials, però no ha estat l'única cara de Telecinco a fer-ho. Jorge Javier va aprofitar la seva presència al programa que presenta dissabte a la nit per donar l'enhorabona a la cantant. Ha quedat en tercer lloc, però per a molts s'ha endut el premi final perquè la seva actuació ha estat sublim.

«Ho hem gaudit moltíssim, gràcies. No puc respirar», ha dit Jorge Javier a l'artista. Els seguidors d'Eurovisió han enviat a Terrero missatges de suport, pensen que hauria d'haver ocupat la primera posició.

No seria estrany que tornés per completar el que ha començat. Espanya es mereix guanyar el festival després de tant de temps. La intèrpret de 'SloMo' estava preocupada per les crítiques i volia silenciar els seus detractors.