Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Baixen les temperatures amb vent en alguns punts i sol arreu dimarts

ÚLTIMA HORA

Mor un menor atropellat en una zona urbana a Osona

María Patiño dona una lliçó a Dulce després d’un atac contra Chelo García Cortés

La col•laboradora de ‘Sábado Deluxe’ va fer callar a la convidada per haver revelat un secret de la periodista
María Patiño va ser la responsable de substituir a Jorge Javier | Telecinco

 

Durs moments els que es van viure aquest cap de setmana durant l’emissió del programa ‘Sábado Deluxe’ a Telecinco, on María Patiño va tornar a fer gala de les seves habilitats com a líder i defensora dels seus col·legues de plató i professió. Aquesta vegada, va actuar en defensa de Chelo García Cortés, que havia estat acorralada per l’antiga mainadera de Chabelita, Dulce.

 

Tot va succeir enmig d’una publicitat. La convidada, Dulce, va acusar a la periodista d’haver intentat lligar amb Isabel Pantoja, després que Chelo contradigués la mainadera durant la discussió que s’estava emetent en directe, així que Dulce va decidir treure a la llum assumptes turbulents. 

 

María Patiño va sortir en defensa de Chelo

Aquesta escena va disgustar profundament María Patiño, que va considerar poc ètic el fet de defensar un argument fent-se servir dels secrets d’una persona. «Hi ha determinades situacions que no m’agraden, que estan totalment fora de lloc», eren les primeres paraules utilitzades per la col·laboradora.

 

Però Dulce tenia molt clar que, si volia ferir a la tertuliana, havia de continuar, de manera que va intentar seguir expressant-se. Però la conductora no la va deixar: «Dulce, estic parlant!», li retreia la presentadora de ‘Socialité’, imposant-se i demostrant per què està ella plató. «Chelo està parlant d’un tema d’actualitat, un tema del que tu mateixa estaves parlant», va prosseguir Patiño.

Dulce va intentar sortir del pas en va

Dulce Delapiedra a 'Sábado Deluxe' | Telecinco
 

 

Quan va veure que la situació se li escapava de les mans, la mainadera va intentar justificar el motiu de les seves paraules, retraient-li a Chelo que hagués tractat a Chabelita de manipuladora. «L’he vist massa pujada», criticava la coneguda d’Isabel Pantoja.

 

Però aquest argument no va convèncer a Patiño, tot i que també va reconèixer que «sóc una persona vehement, que puc discutir i estar en desacord amb algun company». Però va tornar a recalcar que aquell tipus de situacions no li agradaven.

 

Per aquest motiu va posar èmfasi en el fet que, segons la seva opinió, el succés que havia tingut lloc durant la publicitat no s’hauria d’haver produït, ja que la situació «estava fora de lloc». Per la seva banda Dulce, que havia quedat totalment desemparada, es va haver de conformar a abaixar el cap i acceptar la reprimenda que Patiño li estava llançant.