María Patiño entrevista a Máxim Huerta a 'Socialité'

María Patiño s'emociona en la seva entrevista a Máxim Huerta

La periodista no va poder reprimir les llàgrimes davant el dur relat del seu antic col·lega i exministre, que trenca el seu silenci després de 10 mesos desaparegut

María Patiño és una periodista passional que moltes vegades es deixa endur per l’emoció. Aquest últim cap de setmana, la presentadora de ‘Socialité’ va passar un moment complicat quan va haver d’entrevistar l’exministre Máxim Huerta i excompany seu de feina, ja que no va poder controlar les llàgrimes mentre el seu col·lega li explicava els moments tan durs que va haver d'afrontar durant el seu via crucis com a Ministre de Cultura.

Recordem que fa 10 mesos que no es tenien notícies de Máxim Huerta, des que presentés la seva dimissió com a ministre. Amb motiu de la publicació del seu llibre, ha sortit del seu retir i ha explicat com es va sentir quan va haver de renunciar al seu càrrec, convertint-se en el Ministre de Cultura més breu de la història d'Espanya.

 

María Patiño no pot reprimir les llàgrimes

María Patiño va ser l’encarregada d’entrevistar al que va ser company seu de plató durant tants anys, quan Máxim treballava de col·laborador a Telecinco. Máxim explicava com de dur va ser el moment en què va haver de renunciar a ser Ministre mentre María Patiño aguantava el tipus com podia durant tota l’entrevista, amb les llàgrimes a punt de brotar.

 

Va ser quan Máxim va relatar amb detall el seu pitjor moment, quan va haver de llegir el comunicat de renúncia del càrrec, que María Patiño no va poder reprimir més l'emoció i les llàgrimes li van saltar sense poder-ho evitar:«Vaig estar repetint-lo fins que no em fes plorar, perquè a cada paràgraf plorava, amb cada paràgraf m’enfonsava i no podia continuar. Recordo a la meva mare que em va dir: ‘Com li hauria agradat al teu pare si t’hagués vist’. I vaig sentir que havia trencat el somni familiar». Amb aquestes paraules de Máxim Huerta, María Patiño no va poder aguantar més i va esfondrar-se.

 

María Patiño no va poder reprimir les llàgrimes
María Patiño no va poder reprimir les llàgrimes | TELECINCO

Es va sentir menystingut

En ser preguntat per la reacció del president Pedro Sánchez a la polèmica que ell va viure i si va mostrar-li el seu suport, Máxim Huerta va ser molt sincer davant aquest assumpte:  «No em va trucar Pedro Sánchez després de la dimissió. Han estat 10 mesos de vergonya, pors, censura i dolor», responia l’exministre, que va confessar que a causa de tot això, va haver de posar-se en mans de psicòlegs.

A més a més, l’escriptor també va tenir paraules pels mitjans de televisió que van tractar el nomenament del seu càrrec, afirmant que es va sentir molt decebut i amb la impressió que inclús preferien l’antic Ministre Wert: «Des de les televisions que van de progressistes i mestres del periodisme van tractar el meu nomenament amb un rerefons de burla. I no tant rerefons. Em vaig adonar que per a alguns, jo era un intrús. No sóc estúpid, sóc gran i ja tinc uns anys, i van fer conya. Vaig sentir que preferien a Wert, el meu antecessor en el càrrec».